Wenche Myhre (77 år) i sorg:

Wenche Myhre har vært et fast innslag i norsk underholdning i over 60 år. Den populære entertaineren, som fylte 77 år i februar, har ingen planer om å pensjonere seg med det første. Hun er fortsatt aktiv på scenen og underholder det norske folk som alltid.

Et trist farvel

Nylig kom det triste nyheter om dødsfallet til en nær venn av musikeren Wenche Myhre, Bjørn Werner Werring Jørgensen. Han døde av hjertesvikt på Gran Canaria. 11. april ble han gravlagt i Sjømannskirken. Sjømannskirken var hans arbeidssted de siste årene. Bjørn jobbet der som organist.

Da Wenche Myhre deltok på sin kjære venns minnestund, delte hun noen varme ord med Se og Hør for å hylle hans minne.

– Han var en fantastisk pianist, en veldig fantasifull og sjarmerende arrangør. Manglet poengsummen, ville Bjørn korrigert det umiddelbart. Han var en musikalsk tryllekunstner, sier Wenche Myhre.

De reiste begge mye sammen på turné i Norge og Sverige, og Myhre husker også de gode stundene de tilbrakte sammen i Spania.

– Jeg hadde også gleden av å besøke ham i Spania. Bjørn var alltid morsom å være i nærheten av. Jeg kommer til å savne det. Kjære Bjørn, hvil i fred, sa Wenche Myhre trist.

Ord til minne om en jente

Martine Hægeland la ut minneord for sin kjære far på Facebook.

«Min gode og søte pappa ❤️ Du forsvant brått og for plutselig. Pappas hjerte sluttet å slå fredag ​​kveld.
Det har allerede vært mange meldinger fra folk som elsket ham. Jeg opplevde ham som en raus person som inviterte folk inn i livet sitt. Han hadde det veldig gøy og med mange mennesker. Og fremfor alt var han en fantastisk musiker.

For ikke lenge siden snakket vi om dagen da han ikke lenger vil være her. Så skrev han:
«Det er utrolig vondt å miste noen, men som jeg har fortalt deg før, jeg har (fortsatt) et fantastisk liv og har levd det i mange år og jeg vil at du skal tenke med glede på hva jeg har levd og skapt.»

Så jeg prøver det nå. En multikunstner som skrev symfonier, hadde egne orkestre og storband, ga ut plater, reiste verden rundt og de siste årene arrangerte en kunstutstilling med fotografiene han tok.

For meg var han fremfor alt min far. Jeg er helt knust.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *