World Cup i ishockey direkte på Radiožurnál Sport. Hør medaljespillene med oss


Radiomagasin sport

Verdensmesterskapet i ishockey begynte fredag ​​12. mai, arrangert av Riga (Latvia) og Tampere (Finland). Reporterne František Kuna, Petr Kadeřábek og Tomáš Petr vil tilby lytterne eksklusiv rapportering direkte fra åstedet. Se frem til direkte kampsendinger, eksklusive intervjuer etter kampen og oppdatert informasjon om det tsjekkiske laget.

Finale, søndag 28. mai kl. 19.20

Tyskland – Canada 2:5

Canadas ishockeyspillere oppfylte rollen som favoritter og ble verdensmestere etter 5-2 finaleseier over Tyskland. Tyskerne tok ledelsen to ganger i kampen i Tammerfors, men Maple Leafs var alltid i stand til å svare med et mål. Det avgjørende målet ble scoret i tredje periode av Samuel Blais, som scoret to presise mål i kampen. Canadierne ble mestere for 28. gang og ble uavhengige foran Russland/det tidligere Sovjetunionen i den historiske tabellen.

Bronsekamp, ​​søndag 28. mai kl. 14.20

USA – Latvia 3:4 etter ekstraomganger

Semifinale, lørdag 27. mai

Canada – Latvia 4:2

USA – Tyskland 3:4 etter ekstraomganger

Canada møter Tyskland i finalen i verdensmesterskapet i ishockey. Tyskerne sikret plassen i gullspillet – og en VM-medalje etter 70 år – med 4-3 seier på overtid over amerikanerne i semifinalen i Tammerfors søndag. På ettermiddagen beseiret kanadierne Latvia 4-2 i den første semifinalekampen.

Kvartfinaler, torsdag 25. mai

Tsjekkia – USA 0:3

Sveits – Tyskland 1:3

Canada – Finland 4:1

Sverige – Latvia 1:3

Når skal tsjekkerne spille i Latvia?

  • Fredag ​​12. mai: Tsjekkia – Slovakia 3:2
  • Søndag 14. mai: Tsjekkia – Kasakhstan 5:1
  • mandag 15. mai. Tsjekkia – Latvia 3:4 etter ekstraomganger
  • Torsdag 18. mai, Tsjekkia – Slovenia 6:2
  • Lørdag 20. mai, Tsjekkia – Norge 2-0
  • Søndag 21. mai Tsjekkia – Sveits 2:4
  • Tirsdag 23. mai Tsjekkia – Canada 1:3

I tillegg til det vanlige tirsdagsprogrammet Čistá hra, som går fra klokken 10:05 på Radiožurnál Sport, vil Martin Procházka evaluere begivenhetene i verdensmesterskapet i vanlige daglige sendinger.

Ved hver kamp av det tsjekkiske laget og under den siste turneringen har vi et VM-studio klart for deg, som alltid starter 80 minutter før kampens åpningsmål og fortsetter under kampen i pausene og en halvtime etter slutten av kampen. kamp. Vi sender eksklusivt fra National Technical Museum tirsdag 23. mai i forkant av kampen mot Canada.

Hvordan er du enig med oss?

Ikke gå glipp av den flotte ishockeyatmosfæren, selv når du er på jobb eller på farten og ser på sport Sports Radio Journal. Radiožurnál Sport gir deg også attester fra spillere og trenere samt rapporter bak kulissene fra verdensmesterskapet.

Lytt til oss på digitale radioer DAB+, på Internett eller i DVB-T2 TV-nettverket. Og du kan enkelt lytte til Radiožurnál Sport i applikasjonen fra din mobiltelefon eller nettbrett mujRazhlas Der finner du også hele lydarkivet til sendingen vår.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *