Latviske basketballspillere spilte den nest siste testkampen før VM-sluttspillet i Taiwan

I Asia har det latviske landslaget 14 basketballspillere: Rodions Kurucs, Mareks Mejeris, Dāvis Bertāns, Dairis Bertāns, Anžejs Pasečniks, Jānis Timma, Rolands Šmits, Artūrs Strautiņš, Klāvs Čavars, ķķīs Šu, Art. Art ja , agars , Kristers Zoriks. 12 basketballspillere vil kunne melde seg på den siste turneringen.

Lørdag gjennomførte alle de 14 basketballspillerne en full treningsøkt, og Timma forventes å delta i kampen for første gang denne sommeren på søndag. Jānis Strēlnieks og Kristaps Porziņgis ble også med på laget, som trener etter en rehabiliteringsplan, men de vil ikke kunne hjelpe til i verdenscupen.

Det latviske og Puerto Ricanske laget har møttes én gang så langt – i 2016 i Beograd ved OL-kvalifiseringsturneringen tapte det latviske laget 70:77 i semifinalen.

I alle de fire kampene som ble spilt i Latvia vant Latvia – i Liepāja slo de Sverige 87:77, i Riga slo de Georgia 82:57, Den dominikanske republikk 74:69 og Finland 94:57.

Tirsdag kunngjorde den latviske basketballstjernen Porziņgis at han på grunn av en fotskade ikke vil kunne delta i verdenscupfinaleturneringen, der Rihards Lomažs og Strēlnieks, som er sykepleierskader, heller ikke spiller. Før de dro til Asia, ble Toms Leimanis og Mārcis Šteinbergs, som jobbet med laget under treningsprosessen, fjernet fra laget.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Verdenscupfinaleturneringen arrangeres i Indonesia, Japan og Filippinene fra 25. august til 10. september. Det latviske landslaget skal spille undergruppekamper mot Frankrike, Canada og Libanon i Jakarta, hovedstaden i Indonesia.

Rapporter feil i artikler

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Logg på.

Flagg feil tekst og rapporter det!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *