Action Press AG utnevner Daniel Nikolic som sjefredaktør

action press AG (Frankfurt) er det første fotobyrået noensinne som fusjonerer med UK-baserte SmartFrame Technologies Ltd. akselerere skiftet fra deres tidligere fokus på print til den forventede nye bransjestandarden for streaming av digitale medieressurser. (London) i alle forretningsprosesser. (London) i alle operasjonelle prosesser og har omstrukturert staben tilsvarende: Som en del av struktureringen i de tre forretningsområdene klassisk fotobyrå, streaming og AI-kontrollert innhold, vil den ha en sjefredaktør 1. september 2023 for første gang i sin mer enn femti år lange historie og utnevne en CFO (Chief Financial Officer). Den nye sjefredaktøren for actionpressgruppen er Daniel Nikolic (42), som har jobbet som visuelt innholds- og oppdragsredaktør i actionpress-datterselskapet ddp media GmbH siden 2017. Han fikk ledererfaring som leder for fotoredigering (2008 til 2012) ved ansikt til ansikt-byrået, som ble overtatt av actionpressen i 2021.

Etter en periode som fotoredaktør i Insight Media (2012 til 2017) flyttet han til ddp-gruppen, hvor han tok på seg hovedansvaret for redaksjonelle og tekniske oppgaver ved det Stockholm-baserte internasjonale fotobyrået og ddp-datterselskapet Stella Pictures AB. I to tiår har Stella dekket store begivenheter i Sverige, Norge, Finland og Danmark, med fokus på kongelige, kjendiser og sport. Nikolic har også en sterk tilhørighet til IT.

Som sjefredaktør leder han nå fellesredaksjonen til action press AG og dets datterselskaper action press international GmbH (redaksjonsleder Bettina Geschwind, med selskapet siden 2004) og ddp media GmbH (ansattsjef Holger Stevens, siden 2013) . med selskapet).

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *