alt vi vet om den nye Apple-smarttelefonen

Apples nye smarttelefon vil ikke bli avduket i USA før om to måneder, men designet lager allerede mye støy. Vi tar inventar.

19.07.2023, 18:5009.08.2023, 11:54

September måned nærmer seg med stormskritt og med den presentasjonen av en ny smarttelefon fra Apple. Den mye etterlengtede iPhone 15 er allerede i sentrum av alle ryktene, som rapportert av magasinet QG.

Ekstremt tynne kanter

Ifølge Ice Universe, en av Apples leverandører, forventes den nye iPhone 15 å ha enda tynnere rammer enn tidligere enheter. I følge Frandroidskal ha en iPhone 15 Pro Max de tynneste rammene du noen gang har sett på en smarttelefon.

USB Type-C-port

Apple bør endelig integrere en USB Type-C-port i stedet for en Lightning-port på nye smarttelefoner. Den europeiske union bestemte seg for å påtvinge den amerikanske giganten dette systemet, som til slutt bestemte seg for å gjøre som det passet.

Vi minner om at Apple-smarttelefoner har hatt en Lightening-port siden iPhone 5, det vil si 11 år. Så denne endringen er den første.

Ny knapp

Denne nye trykknappen skal i hovedsak erstatte dagens volumknapp, forklarer magasinet QG. Vi fortalte deg om det i mars i fjor, volum, opplåsing og stille modus skal bare gjøres gjennom berøringstaster.

Bilde: twitter

Bytte av fotomodulen

Fotomodulene på iPhone 15 og 15 Plus vil ha rett til et nytt utseende. Den vil være utstyrt med en hovedsensor med en oppløsning på 48 megapiksler, som tilsvarer dagens iPhone 14 Pro. 6x optisk zoom skal være tilgjengelig for de 15 Pro-modellene, sammenlignet med 3x optisk zoom for samme modell i dag.

iPhone 15-skjerm

Skjermen på den nye enheten vil være utstyrt med en Dynamic Island, en mini-oval boble som vil erstatte Face ID-hakket som vi har kjent siden 2022 på iPhone 14 Pro og Pro Max. Totalt sett bør iPhone 15 tilby mer rundhet for å forbedre grepet til smarttelefonen.

ny iphone 15

Bilde: twitter

Men husk at all denne informasjonen bare er rykter. Men hvis de viser seg å være sanne, det ville være første gang Apple har gjort så mange endringer på en smarttelefon. Det vil derfor være nødvendig å væpne deg med tålmodighet når du oppdager en ny enhet av Apple-merket. Vi sees i september! (hun)

Stjernen ble sett nyte en ferie på Maui til tross for skogbrannene som herjet på Hawaii. Noe for å sette fart på nettet.

Paris Hilton ble sett på ferie på strendene i Maui, Hawaii, omtrent 80 miles fra den ødelagte byen Lahaina. Den sosiale vennen ruslet langs stranden i Wailea med sin lille familie Daglig post.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *