De som hevder å være overalt tror at resten må være ingen steder – Respublika.lt

Anė Kalvig, professor i religionsvitenskap ved Norges Universitet i Stavanger. Foto av Elta.

A. Kalvig, professor i religionsvitenskap ved Universitetet i Stavanger i Norge, er overbevist om at det ikke lenger er plass for slike som henne i den akademiske verden.

Kvinnen jobbet ved universitetet i 25 år, men leverte nylig oppsigelse, ifølge Vart Land. Ifølge professoren er det «en utbredt fryktkultur som hindrer folk i å uttrykke sine meninger».

A. Kalvig forklarer i brevet at årsaken til at hun går av er at hun har blitt «målet for en svertekampanje».

Professoren er fast overbevist om at «objektiv, materiell virkelighet» må bestemme lovgivningen, også på kjønnsområdet. Derfor hevder hun at ikke alle har rett til å kalle seg kvinne.

Litauens tidligere helseminister Aureijs Veryga reagerte på denne nyheten. Det nåværende Seimas-medlemmet skriver på sin Facebook-konto: «De som hevder å være overalt tror at resten ikke kan være hvor som helst …»

Snart vil det ikke lenger være mulig å snakke med noen på gaten fordi du kan savne adressen deres veldig mye. Og det vil ikke lenger skje at du forveksler adressen «Fru» med adressen «Fru». Disse inkluderer diskriminering, hatytringer, mobbing og fobi.

Vi snakker mye om behovet for å lære folk å gjenkjenne propaganda og hjernevask som kan brukes til ondsinnede formål av krefter som er fiendtlige mot oss. Og i disse treningene snakker vi om denne propagandaen som nå presenteres for barna våre i nesten alle filmer, tv-serier og nyskrevne bøker? Hvem står bak denne propagandaen?

Uten disse «overbevisende» propagandaattributtene har verkene åpenbart ingen sjanse til å bli nominert til priser og forfatterne bøyer seg for vinden og blir selv propagandainstrumenter. Og det er ikke behov for eventyr om at sårbare grupper fremstilles og stigmatiseres på denne måten, offentlig frykt reduseres. Grupper som samfunnet er redd for og bør utleveres er «N». Imidlertid er de ikke inkludert i hver tittel, da det ikke er noen rekkefølge.

Meninger kan være av alle slag, men det er nødvendig å forstå hvor meningen er og hvor den bevisste meningsdannelsen skjer ved å bruke alle de klassiske propagandateknikkene.

Uenig – la oss diskutere det!
Ingen fornærmelse for kommentatorene, men obskøne kommentarer vil automatisk bli slettet uten unnskyldning.

Respublika.lt forbeholder seg retten til å fjerne ukulturerte, obskøne, off-topic, signert på vegne av en annen person, ulovlige, spamming eller kriminalitetsfremmende kommentarer. Hvis du oppfordrer til vold, rasemessig, nasjonalt, religiøst eller annet hat, kan ordene dine bli til en okse på flere tonn etter å ha flydd bort som en spurv – vi deler dataene dine med spesialtjenestene i Litauen på forespørsel.

tim

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *