«Den første tredjedelen bestemte at vi ville spille hockey,» sa Sedlák fra Pardubice

Å oppdatere: 9. september 2023 kl. 21.49
Utstedt av:

Pardubice – Etter Stavanger i Norge møtte ishockeyspillerne fra Pardubice også Ingolstadt i Champions League. De beseiret andreplass Tyskland 6-1 og vant sin tredje kamp i den fjerde kampen i inneværende konkurranseår. Spissen Lukáš Sedlák bidro til Dynamos seier med et mål og to målgivende pasninger.

Allerede i det 17. minutt ledet Pardubice 4:0. «Den første tredjedelen avgjorde. Vi lot oss ikke provosere for mye, det var på vår side til en viss grad. Vi ville spille hockey og vi scoret mål i powerplay. Til slutt var det bare en gimmick, sa Sedlák etter kampen.

I den første perioden av kampen, da stillingen var 2-0, var det flere kamper på isen, forsvarsspiller Tomáš Dvořák ble utvist etter kampen. «Det var en kamp med Tomáš Hyka, som jeg synes var litt forrædersk. Derfra begynte det å slå litt mer og tok slutt. Vi måtte være forsiktige, fokusere på oss selv og prestasjonen vår. Jeg tror vi klarte det,» kommenterte Sedlák.

På slutten av første periode mistet Dynamo også den suspenderte bakspilleren Ondřej Vála og endte opp med fem forsvarsspillere. Spissen Daniel Rákos hjalp dem også etter at han flyttet til bakre rekke. «Vi ønsket å hjelpe dem mye slik at det ikke var så vanskelig for forsvarerne. Bamboo (Daniel Rákos) spilte bakspiller og han gjorde en god jobb, han gjorde en god jobb der. Jeg tror det fungerte, la han til, midtpunktet i Pardubices første angrep.

Dynamo la til ytterligere to mål i midtseksjonen. «Det var en mer nervøs kamp, ​​det var noen få grensetaklinger og utvisninger. Jeg ser også at vi gjorde justeringer i formasjonen, da to forsvarsspillere kom ut måtte angriperne trå til og det taklet de bra. Den første.» «Denne tiden var avgjørende da vi scoret fire mål og tok vinden ut av Ingolstadts seil,» la Pardubice-trener Václav Varaďa til.

Pardubice avsluttet åpningsserien i Champions League med seier, Dynamo skal spille ytterligere to bortekamper i oktober. «Det er synd med den første kampen, som ikke gikk bra for oss. Siden den gang har vi prestert bedre. Det var vanskelig i Sverige, men vi klarte å snu ting. Jeg tror det vil være viktig å vinne kamper der.» «Vi spiller ikke bra, og vi er ikke det bedre laget. Det viktigste er at vi kan vinne den, sa Sedlák.

Dynamo forbereder seg nå til starten av den nye Extraliga-sesongen på fredag. «Det kommer til å bli stort for oss, først nå, etter Champions League-kampene, vil vi rykke opp til Extraligaen. I dag handler ishockey mest om skøyter, vi ser det overalt, ikke bare i Amerika. Alle nordiske lag løp utmerket mot oss, alle skjønte det. Jeg håper det vil bli sett, la Sedlák til.