Den norske hockeyspilleren Juhannesen: Vi vet at Latvia er et veldig fokusert lag

Jeg regner med at kampen vil ha mange tilskuere og det blir ikke lett, sa assistentkapteinen på det norske landslaget om den kommende kampen. «Vi må være i stand til å opprettholde spillestilen vår, ikke la det latviske laget uttrykke seg.»

– Vi må bare spille hardt. «Vi vet at Latvia er et veldig fokusert lag og spiller bedre foran sine supportere,» fortsatte han.

Dagen før vant Norge 1-0 over Slovenia. Tvert imot, før det slapp Norge inn 3:4 til Kasakhstan i tillegg og slapp inn Sveits ledelse med 0:3.

«Det var en tøff kamp og en intens kamp, ​​for begge lag trengte en seier,» sa Johannessen om tirsdagens kamp, ​​som hadde en assist på det eneste målet som ble scoret og tilbrakte nesten 27 minutter på isen.

Johannessen understreket også at selv om han kun var foran med ett mål, ga denne suksessen ham også selvtillit foran neste kamp.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Latvia møtte Norge ikke bare i en testkamp på slutten av fjoråret, men også i verdensmesterskapet i 2022, da Latvia vant, og slo motstanderen 3:2 i ordinær tid.

Det latviske landslaget startet verdensmesterskapet med to tap, tapte for Canada 0:6 og innrømmet en ledelse til Slovakia 1:2, men vant deretter Tsjekkia 4:3 i ekstraomganger.

I undergruppe B har Sveits ni poeng, Canada har åtte poeng, Tsjekkia har sju poeng, Slovakia og Norge har fire poeng, Latvia og Kasakhstan har to poeng, og Slovenia har ingen poeng.

Rapporter feil i artikler

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Logg på.

Flagg feil tekst og rapporter det!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *