Det bygges en ny skole i Olaine for utdanning av fengselsvoktere

Treningssenterbygningen vil ha et areal på ca. 2.500 kvadratmeter, og inneholde ikke bare opplæringsrom for ansatte, men også konferanserom, et museum for fengselsvesenet, lesesaler, et servicehotell, samt sport og hånd- på klasser. Opplæringssenteret vil kunne utdanne 150 ansatte om gangen. Olaine læringssenter vil åpne i første halvdel av 2024, og vil også spille en viktig rolle i opplæringsprosessen for nye Liepāja fengselsansatte, og gi et passende læringsmiljø og infrastruktur for det nye resosialiseringssystemet.

Byggingen av anlegget utføres av SIA Pilarentreprenør i henhold til avtalt kontrakt på 6 364 029,82 euro (ekskl. moms), hvorav 85 % er finansiert av den norske stat eller norske tilskudd, og 15 % er finansiert over det latviske statsbudsjettet.

I midten av juli, en kapsel med beskjed for fremtidige generasjoner. Sammen med meldingen ble 2022 Prison Administration-magasinet plassert inne i kapselen, samt deltakermerket til den nylig avholdte latviske offentlige sang- og dansefestivalen, en minnemynt fra Bank of Latvia Solsikker for Ukrainamerke som symboliserer det utmerkede samarbeidet mellom Latvia og Norge, samt magasinet HAR ALLEREDE et tall som vil vitne om aktuelle hendelser på det tidspunktet byggingen av bygget startet.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *