Det latviske ishockeylaget er vertskap for Frankrike i ishallen «Daugavas» i november – Hockey – Sportacentrs.com

Laget ledet av Hari Vītoliņš skal konkurrere med det franske laget 9. og 10. november. Begge kampene Latvia – Frankrike spilles kl 19:00 i ishallen «Daugava». Opprinnelig var Four Nations testturnering planlagt å finne sted i Liepāja i november, men på grunn av tekniske årsaker klarte ikke Norge og Danmark å komme til Latvia. Derfor ble det besluttet å avlyse turneringen til fordel for to testkamper i Riga mot Frankrike. «Arena Riga» var ikke tilgjengelig i hovedstaden på den datoen.

Det franske landslaget vil også være motstandere av det latviske landslaget ved neste års verdensmesterskap, som finner sted i de tsjekkiske byene Praha og Ostrava. Før kampen mot det franske landslaget vil det latviske ishockeylandslaget holde tre dager med trening i ishallen «Daugava».

Ved neste IIHF-pause i desember drar landslaget til Slovakia, hvor det er planlagt to testkamper. Deretter møtes landslagene til våren, hvor de begynner å forberede seg til verdensmesterskapet i 2024. LHF lover å informere om de kommende testkampene til det latviske landslaget til våren.

Latvia, bronsevinner ved verdensmesterskapet i 2023, skal spille i det neste mesterskapet i samme undergruppe som USA, Slovakia, Sverige, Tyskland, Frankrike, Kasakhstan og Polen.

Ressurser brukt:
https://lhf.lv/lv/article/7451/naka…

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *