Det latviske landslaget startet verdensmesterskapet i curling for blandede lag med tap

Ett poeng av Norge ble besvart av Latvia med det samme. I de to neste kampene fikk Norge ett poeng hver, Latvia tok det andre poenget i den femte kampen (2:3).

I sjette runde doblet Norge poengtallet sitt (6:2), noe som Latvia svarte med et vinnerpoeng i den syvende runden, men begge lag ble enige om å ikke spille den siste kampen.

Latvia møter Nigeria søndag, Ukraina og Slovakia mandag, Tsjekkia og Sveits onsdag og Hong Kong torsdag.

Veidemanis og D. Barone har spilt sammen i flere år i mixed pairs-disiplinen. Junior Evelīna Barone er også kaptein for det latviske dame- og juniorlaget denne sesongen, mens Buncis er kaptein for det latviske juniorlaget denne sesongen.

I år kjemper 34 landslag om tittelen, fordelt på fire grupper – to på ni og to på åtte lag.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Belgia, England, Irland, Israel, Japan, Nederland, Skottland, Sverige og Wales konkurrerer i gruppe A, Australia, Canada, Taiwan, Finland, Ungarn, Litauen, New Zealand, Polen og Slovenia i gruppe B, Østerrike, Brasil, Estland i Gruppe C, Tyskland, India, Italia, Spania og USA.

Lagene, bestående av to kvinner og to menn, skal først spille en round-robin-turnering i grupper. Den første vinneren av hver gruppe går automatisk videre til kvartfinalen, mens den andre og tredje vinneren av hver gruppe avgjør de resterende fire kvartfinalistene. Medaljekampen finner sted 21. oktober.

I fjor vant Canada verdensmesterskapet, og slo Skottland i finalen.

Verdensmesterskapet for blandede lag varer til 21. oktober.

Rapporter feil i artikler

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Logg på.

Flagg feil tekst og rapporter det!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *