DIREKTE TEKST VIDEO: FIBAs verdensmesterskap i basketball. LATVIA – LITAUEN

Andrejs Gražulis var det mest produktive medlemmet av det latviske landslaget i turneringen, og scoret et gjennomsnitt på 14,7 poeng per kamp og kompilerte en effektivitet på 19,3. Gražulis spilte veldig bra i kampene som gikk inn i kvartfinalen og små semifinaler. Artūrs Žagars scoret 13,6 poeng og ga 6,0 assists, og skilte seg ut med mange strålende episoder, Rodions Kurucs spilte også allsidig – han hadde i gjennomsnitt 7,4 poeng, 6,1 returer og 3,0 assists i en kamp, ​​samt 1,4 interceptions. Dāvis Bertāns, Rolands Šmits og Dairis Bertāns spilte også effektivt i individuelle kamper, hvis mesterskap ble avsluttet i den andre kampen på grunn av skade.

Jons Valančuns, som har et snitt på 14,7 poeng, 8,9 returer og 1,1 blokkerte skudd i én kamp, ​​er den største bidragsyteren til det litauiske landslaget.Roks Jokubaitis spilte også produktivt med et snitt på 12,1 poeng og 6,4 assists. I rekkene til det litauiske landslaget er den siste turneringen avsluttet for power forward Eimantas Benžus som pådro seg en beinskade.

Det latviske og litauiske basketlaget møttes rett før siste turnering, Latvia overga seg med 69:93 i en prøvekamp i Taiwan. I internasjonale turneringer har Latvia og Litauen møtt hverandre syv ganger, den eneste seieren kom under EM i 2001.

Restaurere

Live tekst

Rapporter feil i artikler

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Logg på.

Flagg feil tekst og rapporter det!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *