Disney+-annonsetilbudet kommer til Europa denne høsten

Disney+ følger i fotsporene til Netflix. Et selskap med store ører utarbeider en ny formel med reklame. Forventet ankomst på det europeiske markedet: 1. november. Og det er ikke nødvendigvis gode nyheter.

Du trenger ikke le av Disney lenger. Underholdningsgiganten vil at Disney+-strømmeplattformen deres skal bli lønnsom. Og det er forståelig. Å gjøre inngrep i konkurrentenes senger er en god ting. Det er bedre å tjene penger. Så plattformen vil følge i fotsporene til Netflix og tilby et tilbud med reklame.

Fra 1. november 2023 vil Disney+-abonnenter på det gamle kontinentet ha et valg mellom to oppskrifter. Standard abonnement eller abonnement med reklame. Siden prisen satt av Netflix fungerer så bra, setter Disney prisen på det nye tilbudet til konkurrenten. Eller €5,99 per måned.

Vær oppmerksom på at i utgangspunktet vil kun 9 europeiske land kunne bruke abonnementet: Frankrike, Tyskland, Sveits, Italia, Spania, Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia. Hvis testen er avgjørende, bør formelen spre seg alle andre steder.

I hælene på kunngjøringen bekrefter Disney-sjef Bob Iger det noen fryktet. Ankomsten av et nytt «grunntilbud» betyr en økning i prisen på det nåværende abonnementet. Først bare i USA. Mer bekymringsfullt er det at Disney+ bekrefter sin intensjon om å slå ned på kontodeling. Tross alt, hvis Netflix ville …

_
Følg Geeko videre Facebook, YouTube og Instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og tips.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *