Disney+ vil lansere sine annonse- og premiumtilbud i november 2023

Disney+ videostrømmeplattformikon

Innen november 2023 vil Disney+-abonnenter bosatt i Frankrike bytte til et premiumtilbud som lover flere skjermer og høyere oppløsning i bytte mot et dyrere abonnement – Photography MARTIN BUREAU / AFP©

Det er offisielt, Disney+ vil implementere sin nye prispolitikk i Frankrike i november 2023. Denne videostrømmeplattformen, så populær blant barn, vil strømlinjeforme premiumabonnementet sitt: praktisk, men dyrt. Abonnentene hans må sende inn eller abonnere på annonsetilbudet hans.

Pris på Disney +: økning i perspektiv i Frankrike

1. november 2023 videostrømmeplattform Disney+ vil introdusere en ny abonnementsformel, inkludert annonsering, som vil koste 5,99 euro per måned. Dette representerer et billigere alternativ sammenlignet med dagens standard annonsefrie abonnement (€8,99 per måned). Dette tilbudet vil bli distribuert i Frankrike og åtte andre europeiske land. Samtidig vil underholdningstjenesten lansere den dyrere Premium-formelen.

Abonnenter må imidlertid oppgradere til dette premiumtilbudet. For ikke å betale mer, må de ta konkrete grep.

Standard abonnement med eller uten reklame for å unnslippe premiumtilbudet

Fra november 2023 vil alle abonnenter på Mickeys SVoD-plattform automatisk gå over til den nye Premium-tariffen. Dette betalte tilbudet tilbyr et bredere spekter av funksjoner til en litt høyere pris: 11,99 euro per måned eller 119,90 euro per år. I dette tilfellet vil de dra nytte av tilgang til flere skjermer og forbedret oppløsningskvalitet.

For de som foretrekker å unngå denne prisøkningen, vil det være et alternativ: de vil ha et valgabonnement standard eller standard abonnement inkludert annonser.

Hvis de ikke velger noen av disse to abonnementene, vil prisjusteringen automatisk gjelde 6. desember 2023 eller senere. Det sier i hvert fall Disney+ i en uttalelse.

Videostrømningsplattform kjører annonse som Netflix

I tillegg til Frankrike vil disse nye tariffbestemmelsene også innføres i Storbritannia, Tyskland, Sveits, Italia, Spania, Norge, Sverige og Danmark.

Jan Koeppen, president for The Walt Disney Company for Europa, Midtøsten og Afrika, sa at introduksjonen av reklame representerer et betydelig skritt i utviklingen av Disney+ på underholdningsmarkedene i Europa.

Dette initiativet følger den vellykkede lanseringen av annonsetilbudet i USA i desember 2022. Dette var forbundet med en liten økning priser. I samme register lanserte også en av hovedkonkurrentene til videostrømmingsplattformen, Netflix, denne modellen med reklametilbud i verden.

Et stort fall i antallet abonnenter: en første for tjenesten

I februar 2023 rapporterte Disney+ en verdensomspennende nedgang i abonnenter. For første gang i hele hennes historie og en begivenhet som representerer et betydelig vendepunkt i hennes karriere.

Resultatene som ble offentliggjort onsdag 9. august avslører en nedadgående trend som har fortsatt i tre kvartaler på rad. Plattform videostrømming falt fra 157,8 millioner abonnenter ved utgangen av mars 2023 til 146,1 millioner ved utgangen av juni 2023. Denne nedgangen skyldes hovedsakelig det indiske markedet.

I denne økonomiske ordningen har 3,3 millioner individer henvendt seg til abonnement reklame siden den internasjonale lanseringen. Denne utviklingen viser en viss tilpasning innenfor underholdningsmarkedet. Det fremhever også den strategiske viktigheten av å tilby nye oppskrifter for Disney+ for å styrke og diversifisere publikum.

Prisøkninger, flere ledige alternativer… Plattformer strammer til skruen

I landet til Onkel Sam vil månedlige betalinger for annonsefrie Disney+-abonnementer se en ny økning i oktober 2023. De vil øke fra $11 til $14, som er det dobbelte av den opprinnelige prisen for 4 år siden.

I likhet med Netflix og deres nylige initiativer, planlegger Disney+ å være mer kompromissløse når det gjelder deling av passord mellom brukere. Tjenesten vil gjerne ha mer kontroll på dette nivået for å begrense fri tilgang til programmene som tilbys og bevare deres verdi.

Tilnærmingen reflekterer videostreamingplattformens ønske om å konsolidere inntektene sine samtidig som den styrker styringen og beskyttelsen av tjenestene i et miljø der konkurransen øker og tilbudene endrer seg.

Barn, dommere av TV-programmer hjemme: en fordel for SVoD-siden

Ifølge en fersk studie forlater mange foreldre sine barn bestemme hvilke videostrømmeplattformer du vil abonnere på. Imidlertid gir denne trenden Disney + en betydelig fordel.

Denne SVoD-tjenesten har vært i stand til å etablere en dyp følelsesmessig forbindelse med unge seere med Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star-innhold. I tillegg, ved å tilby ulike programmer som passer for ulike alderskategorier, forsikrer Disney+ foreldre om kvaliteten og hensiktsmessigheten til innholdet som tilbys.

Flyttingen justerer også tjenesten med den økende trenden med å tilpasse familieunderholdning, og styrker dens appell til husholdninger.

Hvis du ønsker å motta flere nyheter om videoinnhold for barn, følg oss på siden vår instagram.

Med ETX Daily Up

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *