Finske ishockeyspillere vant den siste gruppekampen i verdensmesterskapet

Marco Antila, Ate Ohtamā, Ville Poka, Hannes Björninen, Juho Lammiko, Kasperi Kapanen og Nicolas Matinpalo scoret vinneren.

Danmark scoret mål da stillingen var 0:7, Nikolay Ehlers var foran.

Bjorninen har tre (1+2) poeng, Mantipalo – to (1+1), Mikael Sepele har tre assist, Kāpo Kako har to.

I Finlands mål klarte Emil Larmi å redde 13 skudd, mens Danmarks keeper George Serensen klarte å redde 40 skudd.

I den andre gruppe A-kampen i Tammerfors tirsdag, slo USA Sverige 4-3 i ekstraomganger for å toppe gruppen, mens Tyskland slo Frankrike 5-0 for å sikre en plass i knockout-fasen.

I gruppe A vant USA med 20 poeng på syv kamper, Sverige fikk 18 poeng, Finland fikk 16 poeng, Tyskland fikk 12 poeng, og sikret alle en plass i sluttspillet. Danmark hentet åtte poeng, fire poeng av Frankrike, tre poeng av Østerrike og Ungarn som måtte ut av elitedivisjonen.

I Riga, i kampen om andreplassen i gruppe B, slo Canada Tsjekkia med 3:1, Slovakia slo Norge med 4:1, og Latvia vant kampen med Sveits med 4:3 i tilleggstid for å gå inn i kvartfinalen. . .

I gruppe B har Sveits 19 poeng på syv kamper, Canada har 15, og Latvia og Tsjekkia har 13 poeng hver. 11 poeng ble samlet inn av Slovakia, syv av Kasakhstan, seks av Norge, men Slovenia avsluttet verdensmesterskapet uten å ta et eneste poeng.

De 16 lagene som deltar i turneringen er delt inn i to grupper, med åtte lag hver, som garanterer syv kamper for hvert lag. De fire beste lagene i hver undergruppe vil vinne medalje i kvartfinalen, men de svakere lagene i begge grupper vil legge bak seg den sterkere divisjonen, og neste år kommer Polen og England til de siste 16 i stedet.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *