Japansk mat inspirert av Norges fjell og laget med kjærlighet

Panevėžys, Ukmergės Str. 7, allerede i morgen, fredag, åpner det japanske kjøkken med smaker som ennå ikke er smakt i Litauen. «Skrue pinner». I den vil innbyggerne i Panevėžys lære om kombinasjoner som vil overraske smaksløkene dine og få deg til å føle at du er i Tokyo.

Japanske smaker inspirert av Norge

Restaurantens grunnleggere, Justina og Mantas Kreiviai, la ikke skjul på at denne drømmen ble født under deres emigrasjon, da de jobbet i Norge i flere år og, stilt overfor majesteten i landets fjell, grunnet på hvordan de skulle vende tilbake til Litauen. når de kom tilbake til Litauen ville åpne den første japanske restauranten av denne typen i Panevėžys og kanskje til og med i hele landet. .

«Mantas visste aldri at han hadde en lidenskap for matlaging før livet skjedde og han mistet jobben på kjøkkenet. Han måtte til og med jobbe på tre sushirestauranter i Norge. Først – i en liten, så i en større og til slutt – i en av Norges mest kjente japanske restauranter. «Det var slik karrieren hans begynte: fra å koke ris og kutte agurker til sin egen japanske restaurant i Litauen,» sa kona Justina, fornøyd med ektemannens suksesser.

«Enhver kokk med respekt for seg selv prøver å klatre opp på bedriftsstigen. Jeg har lært av de beste kokkene, fått verdifull erfaring og jeg er glad jeg endelig realiserte drømmen min om å åpne min egen restaurant. Jeg skal vise hele kunnskapsrikdommen i «Crooked Sticks». «Jeg håper disse uoppdagede smakene vil overraske og glede folk på Panevezys,» sa Mantas.

«Skrue pinner».

Diverse sushi og unik iskrem

På menyen finner du kjente japanske retter: sushi, ramen, diverse snacks. Det unike er imidlertid at kombinasjonene av sushi er enestående og hvis du smaker på den japanske isen, vil du forelske deg i den fra første bit.

«Vi vil ønske alle hjertelig velkommen «Skrue pinner» Prøv forskjellige typer sushi. Mine favoritter er jordbær- og mangosushi. Det er fyrverkeri i munnen din. For de som synes det ikke er smakfullt eller lurer på at fisk spises med frukt, inviterer vi til å komme og smake! Japansk is er også et must. Det er en dessert laget av rismos med frossen iskrem inni. «Vi skal også ha ekte japansk sake i restauranten,» sa Justina.

«Skrue pinner».

Panevėžys er en lovende by

På restaurantens vinduer sto det: «Japansk mat inspirert av fjellene i Norge og laget med kjærlighet.» Hvorfor er det morsomt? Mantas kommer fra Aly, som kom til Panevėžys som en kjærlighetsemigrant.

«Mantas er allerede en profesjonell innen japansk mat, så det var ingen tvil om hvilket kjøkken han skulle åpne.» Riktignok var det et dilemma om hvilken by vi skulle flytte til før han kom tilbake fra emigrasjon: Vilnius, hvor vi er fra, levde i emigrasjon , Mantos hjemby – Alytus eller min hjemby – Panevėžys. Etter å ha veiet ulike fordeler og ulemper, kom vi imidlertid til den konklusjonen at Panevėžys er en lovende og voksende by som vi ønsker å promotere,” vitnet kvinnen.

«Skrue pinner».

Crooked Sticks og Crooked Family

«Crooked Sticks» er et meningsfylt navn. Grunnleggerne av restauranten er Kreivi-familien, så vi oppkalte den etter dem.

«Navnet ble født sammen med en drøm. Da vi bodde i Norge og begynte å drømme om vår egen restaurant, spurte jeg Justina hva vi skulle kalle den. Hun er tross alt vår skaper. Min kone svarte: «Ingenting vil være bedre enn Crooked Sticks fordi vi er Crooked Family,» sa forretningsmannen.

«Drømmer går virkelig i oppfyllelse. Jeg har alltid drømt om å eie et eventstudio og organisere fester. Det gjør jeg i River Studio. «Vel, mannen min har også oppnådd drømmen sin – å eie en sushirestaurant», sa Justina.

«Skrue pinner».

fremtidsplaner

I fremtiden planlegger den japanske restauranten ulike arrangementer, musikalske kvelder, brunsjer.

«Vi spøker med at etter forskjellige lørdagsfester er ramen den beste maten til søndagsbrunsj. Vi planlegger å arrangere musikkkvelder i «Kreivai Pagaliukas» og invitere en DJ. Når vi designer restauranten legger vi mye kjærlighet i interiøret, belysningen og detaljene. «Alt skal gjøre det koselig og godt, og det viktigste er at du kan spise godt uten å måtte skynde deg noe sted og nyte deilig mat,» sa Mantas, og la til at det er et veldig familievennlig sted siden det har sitt eget område. område for barn.

tim

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *