Disney+ vil lansere sitt annonsestøttede abonnementstilbud i Frankrike og Europa 1. november 2023

Paris, 10. august 2023

Disney+ i Frankrike lanserer et abonnementstilbud med reklame i november, og tilbyr abonnentene enda flere alternativer og maksimal fleksibilitet til å velge det abonnementet som passer best for deres behov. Tilbudet følger suksessen til streamingplattformens annonsestøttede abonnementer i USA.

Fra 1ahem I november 2023 vil det nye annonsestøttede abonnementstilbudet, samt to ekstra annonsefrie tilbud, også være tilgjengelig i 8 andre europeiske land: Storbritannia, Tyskland, Sveits, Italia, Spania, Norge, Sverige og Danmark.

Jan Koeppen, president for The Walt Disney Company, Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) erklærte han : « Lanseringen av reklame representerer et nytt stadium i utviklingen av Disney+ i europeiske markeder: vi tilbyr våre abonnenter flere valgmuligheter og annonsører nye kommunikasjonsmuligheter. Disney+ fortsetter å utmerke seg i dagens strømmeverden med uovertruffen kvalitet, ikoniske serier og storfilmer, som sikrer en jevn og enkel seeropplevelse. »

Disney+ abonnementspriser i Frankrike vil være fra 1ahem November:

Abonnenter vil beholde sitt nåværende abonnement, som vil bli omdøpt til Disney+ Premium, og vil ha muligheten til å oppgradere til et standardmedlemskap eller et standardmedlemskap med reklame. *

Disney+ gir sine abonnenter en katalog med prisvinnende serier, storfilmer og originale verk fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star. fra tidløse tegneserier til inspirerende dokumentarer, forresten drama k komedie, alle sammen kritikerrost. Hver de kunne også nyte «The Full Monty: The Series» og «Grey’s Anatomy», samt prisvinnende serier som «The Bear: Eat in or Go» og «The Mandalorian».

Forbedret foreldrekontroll introdusert av Disney+ sikrer en alderstilpasset seeropplevelse ved å begrense tilgangen til bestemt innhold og tillate opprettelse av PIN-låste profiler. En praktisk måte å holde de yngste familiemedlemmene se på uten å endre gleden til de eldste.

*Eksisterende abonnenter som velger å ikke endre abonnementsplaner vil bli belastet med den nye prisen på eller etter 6. desember.

offisiell side : http://disneyplus.com
Facebook : https://www.facebook.com/DisneyPlusEN
Twitter: https://twitter.com/DisneyPlusEN
Instagram: https://www.instagram.com/disneyplusfr/?hl=fr
YouTube: https://www.youtube.com/c/DisneyPlusEN

Om Disney+
Disney+ er referansestrømmeplattformen for filmer og innhold fra merkevarene Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, samt Star, dets generelle underholdningsunivers. Disney+ er en plattform med et bredt spekter av originale spillefilmer, dokumentarer, live-action og animerte serier og kortfilmer, pluss enestående tilgang til en enestående katalog med filmer og TV-innhold fra Disney Group Studios. Disney+ er en plattform for innhold fra alle studioene deres (Walt Disney Animation, Pixar, Marvel Studios, Lucasfilm) og fra hele verden fra Star, 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures og mer.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *