Etter Nederland vil Rutte også rive resten av verden – Joop

25. september 2023

Lesetid 1 minutt

23234 Visninger

Hahahahahahaha, nei, når Mark Rutte er ferdig som statsminister vil han bare stå foran klassen hele dagen, hahahahaha. Hahahaha, nei, du kommer aldri til å se ham på TV igjen når et nytt kabinett kommer inn med en ny statsminister, hahahaha.

Det er ikke helt klart om Rutte fortsatt har aktive minner fra sine påstander om at han absolutt ikke hadde noe ønske om en internasjonal karriere, men i et intervju med partiavisen De T. åpner nå den avtroppende statsministeren for en viktig internasjonal. posisjon fortsatt lener seg.

«Et sted i bakhodet har jeg en stemme som sier: Skal jeg risikere talentet mitt igjen for noe internasjonalt,» sa Rutte. «Jeg nøler med om det ikke betyr bare å holde taler. Men jeg utelukker det ikke 100 prosent.»

Ifølge kilder ble Rutte blant annet bedt om å bli generalsekretær i NATO. I sommer bestemte medlemslandene i militæralliansen at Jens Stoltenberg skulle bli i ett år til, til 1. oktober 2024. Rutte får håpe at dannelsen av nytt statsråd er ferdig innen den tid. Hahahaha.

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *