FlixBus åpner første linje fra Polen til Norge

Den nye linjen til Oslo er en annen, allerede den andre FlixBus-forbindelsen med fergeoverfart inkludert i billettprisen. Den første av dem har vært i drift siden 27. juli på ruten fra Warszawa til den finske byen Vaasa. På vei til Finland går fergeoverfarten mellom Tallinn og Helsinki.

FlixBus fra Polen til Norge

Det vil være mulig å reise fra Polen til Norge på under et døgn med FlixBus-busser og Stena Line-fergen. Første kurs på denne ruten starter 3. august. Fra Gdynia tar reisen til Oslo under 24 timer, mens den totale reisetiden fra første stopp i Polen er rundt 32 timer. Reisetidene kan variere noe avhengig av ukedag. Linjen vil gå hele året, 7 dager i uken, i begge retninger.

Fra Krakow til Oslo med kun én billett

Linje N1202 går fra MDA busstasjon i Krakow. Neste stopp i Polen er Katowice, Łódź, Ciechocinek, Toruń, Grudziądz, Gdańsk, Sopot, Gdynia. Deretter, fra Gdynia til Karlskrona, reiser passasjerene den maritime delen om bord på nattfergen. I Sverige vil busser stoppe suksessivt ved Växjö, Värnamo, Jönköping, Borås, Gøteborg-Landvetter flyplass og Gøteborg. Siste stopp på denne ruten er hovedstaden i Norge – Oslo.

– Takket være samarbeidet med Stena Line tilbyr FlixBus muligheten til å reise enkelt og komfortabelt fra Polen direkte til de skandinaviske landene, via Sverige til Norge. Dette er en stor bekvemmelighet for passasjerer, fordi ved å bestille en reise på FlixBus nettside eller i mobilapplikasjonen, vil de kunne reise hele ruten med en enkeltbillett, uten å måtte foreta en egen fergereservasjon. . I tillegg inkluderer prisen på kurset også plass på hytta – forklarer Michał Leman, daglig leder for FlixBus i Polen, Ukraina og de baltiske statene.

Det er ekstra online innsjekking før du reiser på denne ruten. For å garantere plass i kabinen under fergeoverfarten må passasjerene fylle ut skjemaet mottatt i e-posten ved bestilling inntil 72 timer før reisens start.

FlixBus. Internasjonale samtaler

Norge er det sjette landet lagt til FlixBus-nettverket i år, tilgjengelig direkte fra Polen. Det er nå også det tredje skandinaviske landet som tilbyr et tilbud – før det skulle allerede grønne busser til Danmark og Sverige. Takket være denne utvidelsen kan reisende fra Polen direkte nå opptil 22 europeiske land. I tillegg til FlixBus-busslinjene som er tilgjengelige i Skandinavia, kan du også bruke FlixTrain-tjenester i Sverige. Det er det andre landet, etter Tyskland, som har planoverganger fra Flix.

Den nyåpnede linjen er den tredje som forbinder Polen med Skandinavia. Passasjerer som reiser fra Polen i FlixBus-tilbudet vil også finne to andre ruter til denne regionen:

N1376: Krakow – Katowice – Wroclaw – København – Malmö

N150: Medyka – Rzeszów – Krakow – Katowice – Wrocław – Berlin – Aarhus – Aalborg

Fra nå av kan FlixBus-linjer fra Polen nå alle skandinaviske land.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *