Fødselsmåneden bestemmer din helse, karakter og karriere ᐉ Nyheter fra Fakti.bg – Nysgjerrig

Mange forskere prøver å forstå hvor forskjellig en person kan være avhengig av årstid og fødselsmåned, og de lykkes. Ifølge en studie kan årstiden og fødselsmåneden påvirke din personlighet og ferdigheter. Det gjør faktisk helsen din også, ifølge data samlet inn fra 1,7 millioner mennesker som har 1688 kombinasjoner av indikatorer, skriver BrightSide.

januar

Hvis du ble født i januar, ble du ikke bare født om vinteren, du ble født i den første måneden av det nye året, noe som åpner for mange forskjellige muligheter. Faktisk har folk født i januar en tendens til å forfølge karrierer innen medisin eller inkasso, eller til og med bli idrettsutøvere. Det er mer sannsynlig at de blir kreative og berømte.


Helsen din er generelt bedre enn gjennomsnittet, og du er sannsynligvis beskyttet mot de fleste problemer bortsett fra hjerte- og karsykdommer. Imidlertid kan emosjonell helse ha nytte av mer beskyttelse og oppmerksomhet: schizofreni og bipolar lidelse er altfor vanlig blant de som er født i januar, selv om de er mindre utsatt for irritabel temperament.

FEBRUAR

Babyer født i februar er lykkeligere i livet og i karrieren. I tillegg er det stor sannsynlighet for at du er født for tidlig. Dette betyr at du som baby var lettere, men som voksen kan du være mindre. Februar er også kreativitetens måned, og du kan satse på en karriere som artist og til og med bli en kjent person.

Når det gjelder helse, er du fullstendig beskyttet mot vanlige plager. Du kan også dra nytte av en viss beskyttelse mot nevrologiske så vel som luftveis- og reproduktive sykdommer.

mars

Mars er måneden hvor vi ønsker solen velkommen, og hvis du ble født denne måneden, er du sannsynligvis ute etter den solfylte siden av livet. I tillegg kan de fleste som er født om våren være utsatt for hypertymi, noe som betyr at de alltid er i godt humør og positive.

Når det gjelder helse, kan det hende barn født i mars må overvåke kardiovaskulærsystemet sitt.

april

Som folk født i mars, pleier babyer i april å være mye mer positive enn folk født om vinteren, sommeren og høsten. Når det gjelder karrierer, kan babyer i april være heldige nok til å velge mellom en rekke profesjonelle alternativer.

Du har veldig god beskyttelse mot generelle helseproblemer (men du må fortsatt ta vare på det kardiovaskulære systemet ditt, siden du har en tendens til å følge dem som er født i mars i denne forbindelse). I tillegg er sannsynligheten for at du har ADHD (oppmerksomhetsunderskudd hyperaktivitetsforstyrrelse) lav.

Kan være

Hvis du ble født i mai, kan du regne deg selv som den heldigste av alle, som tilsynelatende de fleste født denne måneden gjør. Du ble født til å være optimistisk. Karrieremessig trenger de ikke fokusere på bare ett yrke, da valgene deres er veldig åpne.

Det samme gjelder helse. Personer født i mai er generelt ikke utsatt for høyrisikosykdommer og har et høyt totalforsvar mot dem. Men ifølge studier, selv om de er optimistiske, er de også utsatt for depresjon.

juni

Alle de positive vibbene som mars-, april- og mai-folk har, har juni-folk også. Imidlertid er de mer utsatt for humørsvingninger og kan slå lykken på og av veldig raskt. I tillegg kan det være en forsinkelse i å komme inn på skolen, noe som er vanlig for personer født denne måneden, men dette hindrer dem ikke i å utmerke seg faglig, ettersom studier viser at de har mer tid til å modnes før de begynner på skolen.

Helsemessig kan det være en liten risiko for luftveier og kardiovaskulær risiko, men babyer i juni er generelt ved god helse. Du kan også ha en viss beskyttelse mot reproduktive sykdommer.

juli

Ifølge en studie, hvis du ble født i juli, kan du ha evnen til å selvregulere følelseslivet ditt og kontrollere aggresjonen din. Når det kommer til talenter, har de fleste som er født i juli en kunstnerisk side og kan være venstrehendte.

Når det gjelder helse, kan du dra nytte av beskyttelse mot reproduktive sykdommer og generell helse. I tillegg kan kvinner født i juli komme inn i puberteten litt senere i livet.

august

Å være født i august betyr færre faglige mål, men du er i undertall. Ifølge statistikk viser 16-års data at de fleste er født i august. Du kan også ha den gløden, være optimistisk og utstråle positivitet slik barn født om våren gjør.

Helsemessig vil ikke humørsvingningene som følger med overdreven positivitet sette deg i fare for bipolar lidelse. Faktisk er det minst sannsynlig at folk født om sommeren har det. Igjen, hvis du er kvinne, kan du ha kommet i puberteten senere, noe som også betyr et sunnere voksenliv.

september

Personer født om høsten har generelt lave nivåer av depresjon. Men hvis du er født i september, kan du finne det vanskelig å takle det og oppnå suksess innen idrett.

Barn født i september har moderat risiko for å utvikle sykdom, men har høyere risiko for astma og har en viss beskyttelse mot vanlige hjerte- og karsykdommer.

oktober

Som de som er født i september, har de som er født i oktober en tendens til å være utmerkede idrettsutøvere. Faktisk, mens de fleste som er født om høsten er høye, kan de som er født i midten av oktober være enda høyere.

Hvis du er en av de som er født i oktober, kan du ha en betydelig økt risiko for å utvikle sykdommer generelt. Imidlertid kan risikoen for kardiovaskulære problemer være lavere.

november

Folk født om høsten, inkludert november, har en tendens til å være hyperfokuserte. Kombinert med lav risiko for depresjon kan dette gi dem et forsprang i livet for å nå sine mål. De har også en tendens til å være de mest pessimistiske.

Personer født i november, sammenlignet med personer født i andre måneder, har høyere risiko for allmenne sykdommer, spesielt i luftveiene, men har kanskje størst beskyttelse mot hjerte- og karsykdommer. I tillegg er det en økning i oppmerksomhetsunderskudd hyperaktivitetsforstyrrelse blant personer født i november.

desember

Hvis du ble født i desember, kan du være en av de sjeldneste menneskene i verden, spesielt hvis bursdagen din faller den 24. eller 25. i måneden. Men når det kommer til humør, blir du ikke lett lei deg og er mye mer stabil enn folk som er født om sommeren.

Desember betyr at du har høyere risiko for reproduktive sykdommer, men har en tendens til å ha god generell helse. Faktisk, ifølge en studie, er det mer sannsynlig at du blir 105 år eller eldre.

Legg inn en lapp:

evaluering 3.3 Siden 39 stemmen.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *