førstedamen våger å ta et oppsiktsvekkende blikk på dronningen av Norge!

Vi var bare et hårstrå unna å kjenne henne igjen! Brigitte Macron bor i Elysée og ble en offentlig person da mannen hennes ble president i republikken, og er trofast mot hårvanene sine. Askblondt hår med høylys, forsiktig klippet til en lang firkant med fremtredende smell… det er utseendet den tidligere litteraturprofessoren tar i bruk, i hvert fall fra utfluktene hennes. En kvinne med smak, et ekte moteikon fulgte over hele verden, Frankrikes førstedame bestemte seg for å unne seg en liten forfriskning under besøket til dronning Sonja av Norge.

Brigitte Macron skulle utveksle hyggelige ting med kong Charles III. og Queen Consort Camilla… men hun avlyste et besøk til grensene våre i siste liten på grunn av streikebevegelser som utfordrer pensjonsreformen. Her er de allerede i Tyskland. På den annen side, i Frankrike, var en svært varm velkomst forbeholdt Sonja fra Norge, som fikk muligheten til å møte kona til Emmanuel Macron onsdag 29. mars 2023 på Museum of Modern Art, som ligger i 16. arrondissement. . Paris. Den skandinaviske monarken arrangerte et møte med Brigitte Macron på dette høye kulturstedet for sammen å oppdage et retrospektiv dedikert til den norske kunstneren Anne-Eve Bergman.

Tilskuddet som utgjør forskjellen

Lang svart kåpe, matchende pumps, Brigitte Macron representerer fransk chic for enhver anledning. På de få bildene som sirkulerer på sosiale medier, kan vi til og med se at vår førstedame har lagt til et uvanlig tilbehør til paletten hennes avhengig av mote : en rektangulær bar, elegant og retro, plassert på baksiden av den kuppelformede frisyren hennes. Emmanuel Macrons kone, med håret bundet i en lav hestehale, beviser at hun følger med på de siste trendene, ettersom 2023 markerer tilbakekomsten av tiaraer, tiaraer og andre dyre hårsmykker på 1990-tallet.

publisert 31. mars, Gonzague Lombard, Purepeople

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *