Fra konserter til kunst- og velværefestivaler, AlUla Moments avduker sin 2023/24-kalender

DUBAI: Besøkende fikk et glimt av det neste året 2023/2024AlUla øyeblikkkalender over arrangementer og festivaler i en gammel saudisk bytakket være handlingen AlUla oppslukendesom fant sted på Theatre of Digital Art i Dubai 24. august.

Denne oppslukende opplevelsen viste frem spekteret av arrangementer og festivaler som vil finne sted som en del av AlUla Moments, med et bakteppe av dynamisk interaktiv grafikk og konserter av regionale DJ-er MDLbeast, som vil opptre på festivalen på Azimuth Music, AlUla, under Saudi-Arabia. Nasjonal helligdag.

«Vi er glade for å introdusere vår AlUla Moments-kalender og vise frem den rike mosaikken av autentiske opplevelser som kommer i år og neste år. Mangfoldet av tilbudene våre befester AlUlas posisjon som en helårsdestinasjon i verdensklasse hvor besøkende blir betatt av fantastiske landskap, eldgammel arv og en blomstrende kunst- og kulturscene, sier Rami al-Mouallim, visepresident for Destination Management. og markedsføring på kongelig kommisjon for AlUlai pressemeldingen.

«AlUla er raskt på vei tilbake til det pulserende knutepunktet for kreative og oppslukende møter det var for tusenvis av år siden. Fra eldgamle underverker til moderne festivaler og arrangementer, den kommende sesongen på AlUla byr på en transformativ reise som vil etterlate et varig inntrykk på alle besøkende,» fortsatte han.

Den første av mange arrangementer planlagt for AlUla Moments er Azimuth, en musikk- og underholdningsfestival som starter en ny sesong 21. september, Saudi-Arabias nasjonaldag.

Festivalen vil inneholde regionale artister og internasjonale stjerner, inkludert Jorja Smith, Shkoon Live, Thievery Corporation, Soul and Dixon, Tinariwen, Chet Faker og Dope Lemon.

Etter Azimuth vil AlUla Wellness Festival gå fra 19. oktober til 5. november, og samle utøvere av yoga, meditasjon og andre disipliner sammen med lokale talenter for å skape en velværeopplevelse.

Fra 17. november til 3. desember kommer Festival of Ancient Kingdoms tilbake for sin andre utgave, og tilbyr en reise gjennom tiden med aktiviteter som spenner fra nattdykk til praktiske aktiviteter for familier.

Under neste utgave vil Hégra stå i sentrum av festlighetene for å feire sitt 15-årsjubileume årsdagen for det første UNESCOs verdensarvsted i Saudi-Arabia. Det historiske stedet vil være vertskap for spesielle forestillinger, turer og oppdagelsesprogrammer.

Ved å kombinere musikk, kunst, sport og kulturelle festligheter, returnerer Winter at Tantora Festival fra 21. desember til 21. januar, slik at besøkende kan oppleve AlUla over fire temahelger.

Høydepunkter inkluderer også sitrusfestivalen, som vil bli holdt på høyden av høstingssesongen, samt sportsbegivenheter som AlUla Trail Race, hvor idrettsutøvere, amatørløpere og barn kan delta.

Richard Mille AlUla Desert Polo-arrangementet returnerer til AlUla fra 17.-20. januar, med internasjonale lag som St. Tropez og La Dolfina vil vise frem sine rideferdigheter.

I 2024 vil AlUla Art Festival, som finner sted fra 8. februar til 2. mars, inneholde moderne visuell og offentlig kunst, design, film, kunst og kunstneropphold.

Desert X AlUla International Art Exhibition kommer tilbake for en tredje utgave i 2024, og vil inneholde store arbeider med AlUla-landskapet som bakteppe. En ny samtidskunstutstilling kuratert for Maraya vil også bli lansert under 2024 AlUla Arts Festival.

Den femte utgaven av The Custodian of the Two Holy Mosques Endurance Cup, en uunngåelig begivenhet på verdenshestescenen, vil finne sted i februar 2024. Over 120 km vil verdens beste utholdenhetsryttere konkurrere i denne rideutfordringen.

I vintersesongen vil AlUla Skies Festival tillate besøkende å se den gamle saudiske byen ovenfra med aktiviteter som varmluftsballong eller helikopterturer, droner og stjernekikking.

AlUla Camel Cup har satt en ny standard for kamelracing i regionen med det første arrangementet i mars 2023. Den andre utgaven av cupen er planlagt til april 2024.

endelig Desert Blaze kommer tilbake i 2024. Løpene på 5 km, 10 km, 21 km og 42 km vil inkludere ruter gjennom eldgamle monumenter og sandsteinskløftene i AlUla.

Denne teksten er en oversettelse av en artikkel publisert på Arabnews.com

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *