Fru. Chatterjee vs Norge og 26 flere nye serier og filmer du trenger å bokmerke

Vi har samlet en liste over ukens nye OTT-utgivelser for å holde deg oppdatert på nye serier og filmer som kommer til Netflix, ZEE5, SonyLIV og mer. Denne ukens liste over nye OTT-utgivelser inkluderer alt fra Rocket Boys 2 har Ted Lasso sesong 3, Vaathi og mer. Teaterforestillinger som Rani Mukerji Ms. Chatterjee v. NorgeKapila Sharma Zwigato og flere ble lagt til listen. Rull ned og bokmerk de du planlegger å se denne uken.

Nye OTT-utgivelser denne uken: Mrs. Chatterjee vs Norge og 26 nye serier og filmer du må legge til i favorittene dine.

14. mars

1. Ariyoshi Assists – Netflix

Den japanske komikeren Hiroiki Ariyoshi ønsker velkommen til en roterende liste over kjendiser som skal være vert for Netflix-showet mens han fungerer som hans assistent. Et spennende og underholdende talkshow som lover å gjøre deg målløs.

15. mars

2. Black Adam – Amazon Prime Video

Wrestler som ble skuespiller Dwayne Johnsons superheltfilm Svarte Adam kommer til Amazon Prime Video denne uken. Se når Black Adam, en mann med gudlignende krefter endelig frigjort etter 5000 år, tar fatt på Justice Society mens de prøver å redde verden fra en unik rettferdighetsstil. Filmen om DC-superhelter ble regissert av Jaume Collet-Serra og spilte Pierce Brosnan, Aldis Hodge, Noah Centineo og Sarah Shahi i hovedrollene.

3. Twist med Robin Roberts – Disney+ Hotstar

Se når kjendisverten Robin Roberts ønsker en rekke inspirerende kvinner fra alle samfunnslag velkommen til den nye sesongen av hennes Emmy-prisvinnende talkshow. Inspirerende historier fra disse kjente gjestene vil garantert trekke i hjertestrengene dine.

4. Mistenkelig partner – MX Player

Denne ukens lange liste over nye OTT-utgivelser kunne ikke vært komplett uten et koreansk drama. MX Players nye romantiske drama Mistenkelig partner går inn i livet til en aktor som utvikler følelser for en advokatfullmektig. Handlingen tar imidlertid en interessant vending når de blir tvunget til å møte sin egen mørke side mens de løser en mystisk sak. Vil affæren påvirke deres personlige ligning?

5. Jungleloven – Netflix

Hvis du likte Netflixs overlevelsesserie Outlast (som hadde premiere i forrige uke), vil du bli hektet på den gigantiske plattformens nye realityshow The Law Of The Jungle. jungelens lov. Den kommende serien vil inneholde en gjeng med idrettsutøvere som må fullføre en rekke utfordringer midt i jungelen for å vinne den ultimate premien.

6. Ted Lasso sesong 3 – Apple TV+

Jason Sudeikis er tilbake med nye episoder av serien Ted Lasso. Den tredje sesongen av thriller-TV-serien vil fortsette å følge Ted Lasso, en amerikansk fotballtrener som takker ja til en stilling som manager for en liten engelsk Premier League-klubb. Den nye sesongen av den kritikerroste serien har også Hannah Waddingham og Brett Goldstein i nøkkelroller.

7. The Story of Pornhub: The Story of Pornhub – Netflix

I tillegg til filmer og nettserier, inkluderer denne ukens liste over nye OTT-utgivelser også en spennende dokumentar som forteller om fremveksten og skandalene til voksenunderholdningsplattformen. Money Shot: The Pornhub Story vil også inneholde intervjuer med artister og tidligere ansatte ved voksenunderholdningsplattformen.

16. mars

8. Rocket Boys 2 – SonyLIV

Den svært etterlengtede andre sesongen Rocket Boys får endelig premiere på SonyLIV senere denne uken. Jim Sarbh og Ishwak Singh er alle klar til å gjenoppta rollene sine som Dr Homi Jehangir Bhabha og Dr Vikram Ambalal Sarabhai – forskerne som forvandlet India med sin futuristiske visjon.

9. Shadow and Bone sesong 2 – Netflix

Denne ukens lange liste over OTT-utgivelser inkluderer den etterlengtede andre sesongen Skygge og bein. Plottet for den nye sesongen vil fortsette å fokusere på Alina, som lever et normalt liv mens hun skjuler sin sanne personlighet for verden. Men når de mørke menneskene får makten, vil han kunne stoppe dem igjen?

10. Kuttey – Netflix

Naseeruddin Shah, Arjun Kapoor, Tabu, Konkana Sensharma og Radhika Madan spiller hovedrollene i Aasmaan Bhardwajs krimkomedie. Kuttey. Historien om filmen følger tre grupper som krysser stier mens de jager en lastebil lastet med penger. Imidlertid tar filmen en interessant vending når gruppene begynner å gå i stykker og alle holder seg for seg selv.

17. mars

11. HOUSE sesong 2 – Amazon Prime Video

Den andre sesongen HUS med de brasilianske skuespillerne Gabriel Leone og Flávio Tolezani i hovedrollen, kommer til Amazon Prime Video denne uken. Den nye sesongen vil fortsette å dreie seg om far-sønn-duoen når Pedro går inn i kriminalverdenen ved å rane de rike.

12. In his shadow – Netflix

Regissert av Marc Fouchard, I hans skygge er en engasjerende thriller som forteller historien om to halvbrødre som er på randen av en kollisjon etter farens alt for tidlige død. Den kommende filmen vil ha Kaaris, Alassane Diong og Carl Malapa i viktige roller.

13. Bono & Co. The Edge: Homecoming of sorts med David Letterman – Disney+ Hotstar

Den kjente TV-programlederen David Letterman besøker hjemmet til Bona og The Edge i Dublin i sin nye dokumentarserie. Se medlemmene av rockebandet U2 snakke om deres personlige og profesjonelle liv i en Disney+ Hotstar-spesial. Bono & The Edge: En slags hjemkomst med David Letterman.

14. Dans 100 – Netflix

Her er nok et realityprogram for å gjøre denne ukens nye serie OTT-utgivelser mer spennende. Tittel Dans 100Det nye showet vil dreie seg om åtte talentfulle koreografer som skal trene og dømme grupper av elitedansere.

15. Zwigato – Teater

Skuespiller og komiker Kapil Sharma i Nandita Das emosjonelle drama Zwigato. Historien om den kommende filmen dreier seg om livet til en fabrikksjef som blir tvunget til å bli med på en matleveringsplattform etter å ha mistet jobben sin under pandemien. Filmen fokuserer på situasjonen til matleveringsgutter og problemene de møter hver dag.

16. Maestro in Blue – Netflix

Christoforos Papakaliatis, Haris Alexiou og Maria Kavoyianni spiller hovedrollene i en ny romanseserie på Netflix. Maestro i blått. Den nye serien følger livet til en talentfull musiker som deltar på en festival på en pittoresk øy, men livet hans tar en uventet vending når han blir interessert i andres problemer.

17. Swarm sesong 1 – Amazon Prime Video

Et annet krimdrama på listen over nye OTT-utgivelser denne uken er Amazon Prime Video. Sverm. Denne kommende psykologiske thrilleren følger en ung kvinne hvis besettelse av favoritt R&B-sangerinnen hennes tar en mørk vending.

Laget av Scott Z. Burns, denne nye antologiserien fokuserer på effektene av klimaendringer og hvordan det vil påvirke folks beslutninger i nær fremtid. Serien vil inneholde åtte engasjerende historier som vil holde deg underholdt gjennom uken.

19. Shazam! Fury of the Gods – Teater

Zachary Levy vil gjenoppta rollen sin i oppfølgeren Shazam! Se Shazam redde verden fra de mektige Daughters of Atlas (spilt av Lucy Liu, Rachel Zegler og Helen Mirren) i den kommende superheltfilmen… Shazam! Fury of the Gods. Regissert av David F. Sandberg, har filmen Zachary Levy i hovedrollen som Shazam, som slår seg sammen med vennene sine for å redde planeten.

20. Black Mafia Family sesong 2 – Lionsgate Play

Listen over nye OTT-utgivelser denne uken inkluderer Lionsgate Plays nye krimdokumentarserie Black Mafia. Familie. Basert på den inspirerende historien om to brødre som fødte en svart mobbfamilie, lover den kommende dokumentaren å holde deg klistret til skjermen til slutten.

21. Sky High: The Series – Netflix

Den lange og spennende listen over nye OTT-utgivelser denne uken inkluderer en svært engasjerende krim-thriller – Sky High: serien. Historien om den kommende serien dreier seg om Sola, som etter ektemannens død bestemmer seg for å bli krimsjef for å redde sønnen deres.

22. Kabzaa – Teater

Skuespiller Upendra har slått seg sammen med Shiva Rajkumar, Kiccha Sudeepa og Shriya Saran for en tidsriktig actionthriller som leverer allsidig underholdning. Fullpakket med action og drama, forteller denne Kannada-filmen historien om en soldat som reiser seg til toppen av underverdenen, men hans styre er truet av en fryktløs politimann som er fast bestemt på å ødelegge imperiet hans.

23. Klasse 2007 – Amazon Prime Video

Ta en pause fra action- og thrillertitler og nyt dette nye komediedramaet fra Amazon Prime Video. Tittel klasse 2007Serien forteller historien om en gruppe kvinner som samles til en alumnigjenforening, men en uventet hendelse gjør denne morsomme hendelsen til et mareritt.

24. Vaathi – Netflix

Dhanushs nye utgivelse Vaathi har premiere på Netflix denne uken. Handlingen i filmen følger en universitetsprofessor som bestemmer seg for å kjempe mot privatiseringen av utdanningen i landet. Se ham overvinne flere hindringer i sitt ærlige forsøk i regissør Venky Atluris film.

25. Forfatter Padmabhushan – ZEE5

Gitt suksessen til sørstatsfilmer i den siste tiden, Manusforfatter Padmabhushan er en annen film fra Telugu-filmindustrien som lover å forandre uken din. Med Suhas og Tina Shilparaj i viktige roller, dreier denne Shanmukha Prasanth-filmen seg om en ung forfatter hvis første bok ikke fikk gjenklang hos publikum. Men livet hans tar en spennende vending når en ung jente kommer inn i livet hans som hevder å være hans største fan.

26. Pop Kaun – Disney+ Hotstar

Regissert av Farhad Samji, et nytt show på Disney+ Hotstar Pop Kaun Med Kunal Kemmu, avdøde skuespiller Satish Kaushik, Johny Lever og Rajpal Yadav blant andre, lover det store latterhøyt øyeblikk. Handlingen i den kommende serien dreier seg om Sahil, hvis søken etter sin virkelige far blir til en kaotisk reise som snur opp ned på livet hans.

27. Fru Chatterjee v Norge – teater

Rani Mukerji er klar til å lokke publikum tilbake til kinoene med en hjertevarm historie – Ms. Chatterjee v. Norge. Handlingen i den kommende filmen dreier seg om Debika Chatterjee, som av norske fosterhjemsmyndigheter anses ute av stand til å oppdra barna sine. Se hvordan hun kjemper mot offentlige myndigheter og familiemedlemmer for å finne barna sine.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *