Tralmak vil gå fra AHL til det tsjekkiske mesterskapet

I starten av forrige sesong, på preseason-leiren til Boston Bruins i National Hockey League (NHL), pådro latvieren seg en kneskade for tredje gang på et halvt år, noe som tvang ham til å gå glipp av de fleste kampene. denne sesongen. I 28 AHL-kamper samlet Tralmak ti (6+4) poeng, men la til en assist i tre eliminasjonskamper.

Totalt, i løpet av de siste to og en halv sesongene, spilte den latviske spissen 87 vanlige mesterskapskamper i AHL, hvor han scoret 41 (22+19) poeng. Før han begynte i Bruins-systemet, spilte Tralmak fire år i National Collegiate Athletic Association (NCAA) hvor han representerte University of Maine. I fire sesonger til spilte spissen i den amerikanske juniorligaen.

Kladno-laget tilhører den legendariske tsjekkiske hockeyspilleren Jaromīrs Jāgram og i fjor spilte de latviske forsvarerne Kristaps Sotnieks og Oskars Cibulskis i det.

I forrige sesong forble «Rytīrži» på den siste 14. plassen i det tsjekkiske Extra League-mesterskapet, men i omkampen beseiret de på overbevisende måte «Brave PSG» fra Zlín med uavgjort 4-0.

Kladno-klubben starter ny sesong 15. september, da møter de «Olomouc» som gjest.

Tralmaks har spilt fem kamper på det latviske landslaget og scoret ett mål, men han har aldri konkurrert i verdensmesterskap eller OL. Med det latviske U-20-landslaget deltok spissen i junior-VM 2017, hvor han samlet to assists på seks kamper.

Rapporter feil i artikler

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Logg på.

Flagg feil tekst og rapporter det!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *