Jordhelse, høydepunkt på agendaen til landbruksministrene 18. september

Å forme fremtiden til EUs distrikter vil også være tema på Landbruks- og fiskerirådets møte.

Jordhelsedirektivet vil være et høydepunkt på agendaen til møtet i Rådet for landbruk og fiskeri, som avholdes 18. september 2023, opplyser Agrozona til Brussel-kilder.

Basert på informasjon fra Kommisjonen vil EUs landbruksministre holde en offentlig debatt om landbruksaspektene ved jordhelsedirektivet.

Direktivet om jordovervåking og bærekraft står også på møteagenda.

På møtet mellom EUs landbruksministre vil spørsmål knyttet til handel og landbruksspørsmål bli diskutert.

Den langsiktige visjonen for landsbygda i EU: å forme fremtiden til landsbygda i EU bør også diskuteres.

Landbruksministre vil også utveksle synspunkter om den årlige EU-UK-konsultasjonen om fiskemuligheter for 2024, samt den årlige konsultasjonen EU-Norge og kyststater for det påfølgende året.

Det spanske presidentskapet vil presentere for ministrene en oppdatering om resultatene av gjennomgangen utført innenfor rammen av FNs matsystemtoppmøte, holdt i Roma, Italia, fra 24. til 26. juli 2023, også indikert Brussel.

For mer nyttig informasjon, lik siden vår på Facebook


avatar

OM FORFATTEREN

Juliana Stoichkova ble uteksaminert fra fakultetet for journalistikk ved University of St. Kliment Ohridski. I mange år har han jobbet i trykte medier innen hagebruk og blomsterbruk. Hos agrozona.bg er prioritet produksjon og markeder for frukt og grønnsaker, vindyrking og ønologi, jordmarkedet og fornøyelseshagearbeid.lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *