Georges Laraque skal spille i Norge

Den tidligere National Hockey League (NHL)-spilleren Georges Laraque kommer tilbake til kamp i mars i Norge. Denne vil bli utviklet for Lokomotiv Fana fra Bergen i andreserien.

Silák spilte mer enn 700 kamper i NHL og akkumulerte mer enn 1100 straffeminutter.

Néomédia kontaktet tidligere Montreal Canadiens 17 for å få flere detaljer.

«Det er rart, for noen måneder siden kontaktet daglig leder for teamet meg på Facebook og jeg fant ut at han var veldig sint. Jeg svarte ikke fordi jeg ikke var i god form og trodde det var spøk. Han fortsatte å sende meg meldinger om å avslutte sesongen med laget sitt, og jeg kunne se at han mente det seriøst og ga meg mye mer informasjon. Jeg bestemte meg for å akseptere invitasjonen til to møter,» forklarer Laraque.

De som kommer ut av pensjonisttilværelsen etter fem års fravær vil imidlertid ikke lyve. Han vet at han vil måtte ofre seg mye for å spille på dette svært konkurransedyktige nivået på en bane i olympisk stil. «Jeg veier 295 pund. Den gode nyheten er at jeg har to veldig gode måneder på meg til å trene og gå ned 40 kilo, noe som ville gitt meg samme vekt som da jeg spilte med Habs. Jeg trener allerede veldig seriøst i 15 til 20 timer i uken og følger også en diett, sier han.

Hva med ryggen hans, som gjorde mye vondt i løpet av hans tid i Montreal? «Jeg blir fulgt av en kiropraktor. Jeg sliter også mye på ryggen under maraton. Jeg styrket ryggen med spesifikk trening og yoga. Jeg er frisk», sier utøveren. Han innrømmer imidlertid at kroppen snart vil møte den ultimate testen. «Det er sikkert at med treningene og kampene jeg skal spille, vil kroppen min aldri bli så testet. Å bli toppracer igjen etter fem år er ikke umulig, men det blir vanskelig. Det er jeg klar over, legger han til.

Hockeyspilleren forventer ikke å slippe hanskene. «Det er en liga hvor kamper ikke tolereres. Jeg tror tiden min i Sverige under streiken 2004-2005 hadde mye å gjøre med signeringen min i Norge. Jeg hjalp klubben i Sverige til opprykk og var lagets toppscorer. ryktet er så godt i dette landet at mange fra Stockholm kjøpte billetter til de to kampene jeg skal spille», sier 38-åringen.

LNAH

Er North American Hockey League (LNAH) mulig for en draftet av Cool FM fra Saint-Georges-de-Beauce i 2014? Han bryter ut i latter. «Glem det nå. Jeg tror det ville vært et mirakel om jeg kom inn i denne ligaen. Jeg ble fortalt at produktet har endret seg og at kampene er sjeldnere. Jeg så to eller tre intense kamper som ble sendt på alle TV-kanalene siden starten på sesongen 2014-2015. Jeg ville tatt et sprang med ryktet mitt. Det er nok spillere på listen som er i denne ligaen. Jeg kommer aldri til å spille i denne kretsen, sier Laraque.

Neste

Regner mannen med å komme tilbake til fulltidskonkurranse neste sesong? » Jeg vet ikke. Hvis kroppen min har det bra og jeg trives med det, vil jeg kanskje spille neste år. Familien vil også være en viktig faktor. Jeg er også involvert i mange prosjekter. Det er mange faktorer, så vi får se. Men jeg kan si at hvis jeg vil fortsette, er flere lag i Europa interessert i mine tjenester», avslutter den tidligere NHL-politimannen.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *