Hvorfor blir barn tatt fra foreldrene i Norge?

Tsvetelina Oland er en bulgarsk gift i Norge og mor til to barn. Etter å ha skilt seg fra ektemannen kommer sosialtjenesten for å ta sønnen og datteren hennes, fordi man frykter at hun vil snu barna mot faren og at de risikerer å forlate landet.

I en BTV-reportasje snakket Tsvetelina Oland om saken sin og historien hennes ble en av de sentrale debattene i Bulgaria. Hva skjedde egentlig og er det virkelig sant i Norge at velferden kommer og tar barn uten reelle bevis for en risiko for deres helse og familieliv? Dette virker utrolig, siden Norge har vært på toppen av ulike rangeringer for høyeste levestandard i årevis. Det er det lykkeligste landet i verden, det er et av landene der beskyttelsen av barn er best i verden (kriteriene for dette er lav dødelighet for nyfødte, deres tilgang til utdanning og helsetjenester og muligheten). for at moren skal ta vare på ham). barn og arbeid), et av de rikeste landene i verden, etc. etc.

Du kan kun lese denne informasjonen ved å registrere deg på nettstedet «24 Heures». Registreringen er helt gratis og gir deg ubegrenset tilgang til 24chasa.bg-arkivene, muligheten for å personalisere nyheter via «Mine 24 timer», samt et daglig nyhetsbrev med de viktigste nyhetene de siste 24 timene. Dette kan være med en profil på sosiale medier eller via e-post.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *