I likhet med Netflix vil Disney+ lansere et annonsestøttet abonnement (og det er bare begynnelsen?)

Etter Netflix vil Disney+ være den neste plattformen som lanserer et billigere abonnement, men med reklame. Dette er ytterligere bevis på at SVoD-verdenen er i endring.

For å takle den stadig tøffere konkurransen i dominansen av hjemmeunderholdning, har SVoD-plattformer startet driften av flere vektendringer i deres funksjon. Spesielt av denne grunn lanserte giganten Netflix sitt abonnement med reklame i november 2022, og slo rekorder med slutten av kontodelingen.

Derfor var det ikke overraskende da man i juni 2023 fikk vite at Amazon kunne lansere abonnementer med reklame. På Mickey-siden har ikke administrerende direktør Bob Igers retur kommet uten noen få jettegryter, med en stor utrensning av filmer og serier på Disney+ for å kutte kostnadene så mye som mulig for det urolige selskapet.

Og akkurat som konkurrentene, Disney+ vil igjen lansere et abonnement med reklame.

Hele tilbudet

disney+ abonnementsdetaljer

Egentlig, fra 1. november 2023Disney+ vil lansere et nytt tilbud abonnement med reklame, samt to andre tilbud uten annonser. Disse nye formlene, som ble lansert i desember i USA, bør bekymre 9 europeiske land: FrankrikeStorbritannia, Tyskland, Sveits, Italia, Spania, Norge, Sverige og Danmark.

For folk som allerede har et eksisterende abonnement for 8,99 euro, er det vil automatisk øke til 11,99 euro under det nye navnet Disney+ Premium, med 4 skjermer tilgjengelig og muligheten til å bytte til andre menyer. Det vil også eksistere standard abonnement (uten UHD/HDR og Dolby Atmos lyd, 2 skjermer) inkludert i prisen 8,99 euro.

Og til slutt vil det være de kjente tilbud med reklamesom vil inkludere alle funksjonene til standardabonnementet, men til en pris av 5,99 euro.

Ahsoka: foto av Rosario DawsonDisney gjør seg klar til kamp

slutt på å dele disney+ konto snart?

Med alle disse tilbudene vil abonnenter fortsatt ha tilgang til den store katalogen til plattformen, som i tillegg til å ha store franchiser som Marvel, Stjerne krigen og andre Avatar, drar nytte av et veldig bredt spekter av muligheter, spesielt takket være oppkjøpet av Fox. Så det kan smitte av på Disney +: Dumbo EN En inntrenger, Jeg heter Groot EN Skjoldet, Tommel EN Brasil, OSS 117 EN Et skrik i havet.

Men valget om å bringe reklame til SVoD viser tydelig at dette universet er i utvikling (til å bli mer og mer likt foreldrenes TV). Etter en spektakulær boom og enorme investeringer de siste årene (Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Paramount+, avdøde Quibi, etc.), må gigantene revurdere sine strategier. De brukte overdådigmen vi må fylle kassen for å møte fremtiden og forsvare vår plass mot konkurrentene.

Zootopia: fotograferingLett reaksjonstid sjefer

Ikke overraskende, og i likhet med Netflix, ville Disney+ derfor studere mulighet for å avslutte kontodelingselv om det ikke er offisielt ennå.

Det gjenstår å se hvordan Disney +-karakterene vil utvikle seg og om abonnenter vil følge etter, slik tilfellet var med Netflix. Annonsestøttede abonnementer, Standard-abonnementer og Premium-abonnementer vil alle tilgjengelig fra 1. november 2023.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *