Norske og sveitsiske fotballspillere går i 16-delsfinalen i verdenscupen

Tre minutter ut i andre omgang var Norge rett i mål etter at ballen traff en filippinsk spiller. I det 53. minutt omsatte Guro Reiten et skudd fra 11 meter, mens Heuga scoret sitt tredje mål i kampen som kompensasjon.

I andre gruppe A-kamper klarte ikke vertene New Zealand og Sveits å score da kampen endte uavgjort 0-0 (0-0).

Sveits hadde vært nær en plass i 16-delsfinalen før den siste kamprunden, men New Zealand, gitt Norges overbevisende seier mot Filippinene, trengte å slå Sveits for å komme inn i sluttspillet.

I undergruppe A tok Sveits førsteplassen med fem poeng, Norge ble nummer to med fire poeng. New Zealand og Filippinene er tredje og fjerde med henholdsvis fire og tre poeng.

I 16-delsfinalen møter de norske kvinnene vinnerne av gruppe C, nemlig Japan eller Spania, mens de sveitsiske kvinnene møter på andreplass.

Innholdet fortsetter etter reklame

I kontrast, i dagens første kamp, ​​der gruppe H-lagene møttes, vant Marokko 1:0 (1:0) mot Sør-Korea.

Det eneste målet i kampen ble scoret i det sjette minuttet, da Ibtisama Djraidi sendte ballen i det sørkoreanske målet.

I undergruppe H har Tyskland og Colombia, som har spilt én kamp hver, tre poeng, Marokko har samme poeng på to kamper, men Sør-Korea fikk ikke et eneste poeng.