Kazakevičs forklarer hvordan man spiller i en kamp med kroatiske fotballspillere

Kampen mot det kroatiske landslaget «Stadion Rujevica» i Rijeka starter fredag ​​klokken 21.45 latvisk tid.

Kazakevičs understreket at i en kamp mot en sterk motstander, må man bruke enhver mulighet til å komme på ballen.

«Hver periode gir en mulighet til å gjenvinne styrke. I kampen vil det være veldig viktig for oss å balansere muligheten for raske kontringer med å skape posisjonsspill,» understreket Kazakevičs og bemerket at det i forrige kamp med Armenia var et av det latviske landslagets problemer.

Han sa at Latvia, som ikke vil være favoritter i noen kamp i gruppe D, må opptre rasjonelt.

«Vi må være klar over styrken til motstanderlaget og hvordan vi prøver å håndtere dem,» understreket treneren, og la til at det ikke var noen garanti for at kampplanen ville bli implementert. «Vi har en klar teoretisk plan. Det er en stor utfordring for oss alle – å forberede oss til en kamp mot et slikt lag, som er veldig effektivt.»

Han la til at et av de grunnleggende prinsippene for suksess i spill med sterkere motstandere er å skape motspill.

«Hvis det ikke var slik, så hadde det ikke vært noen vits i å spille en slik kamp. Vi kan huske hjemmekampen vår mot Nederland, hvor vi skapte tre eller fire gode målsjanser,» husket Kazakevičs. – Vi har selvsagt også en motplan for denne kampen. Vi må være klar over komponentene vi kan bruke for å konkurrere med Kroatia. Og det er slike komponenter.»

Før kampen var det selvfølgelig klart at favorittene var Kroatia, som ville kontrollere ballen oftere, men dette endte ikke alltid med mål, la treneren til.

Kazakevics avslørte også at forsvarer Dāvis Dāvids Spruds ikke vil kunne delta i fredagens kamp.

– Til nå har han ikke trent med laget fordi han kom skadet til treningsleiren. «Forhåpentligvis kan han etter denne kampen delta på lagtrening», uttrykte treneren sitt håp mens han la til andre spillere. trener i en generell gruppe til tross for noen helseproblemer.

Midtbanespiller Eduards Emsis, som er fornøyd med å fortsette karrieren i den norske klubben «Raufoss» og har vært på banen gjennom de siste kampene, avslørte at noen av hans idoler spiller på det kroatiske landslaget.

«Jeg kjenner dem godt, de kjenner meg og spillestilen min er ikke så bra. Jeg kan lære mye av Luka Modrics måte å spille på, men jeg vil ikke vise ekstra respekt til mine motstandere på banen,» var Emsis også i et aggressivt humør.

Torsdag holdt det latviske fotballaget en trening før kampen på kampbanen i Rijeka.

I begynnelsen av uttakssyklusen tapte Latvia 0:1 borte mot Wales, tapte 2:3 for det tyrkiske landslaget hjemme og 1:2 for Armenia borte.

På den annen side startet det kroatiske landslaget, som inntar den øverste sjetteplassen på FIFA-rankingen og har kjempet om en verdifull plass i de to siste VM-turneringene, EM-kvalifiseringen med uavgjort 1:1 på hjemmebane. hjemme med Wales og 2:0 borteseier over Türkiye.

I kamper mot det kroatiske landslaget har latviske spillere tapt alle fire kampene i offisielle turneringer, og samlet et forhold mellom scorede og tapte mål på 1:10.

I undergruppe D har Tyrkia ni poeng på fire kamper, Armenia har seks poeng på tre kamper, Wales har fire poeng på fire kamper, og Kroatia har fire poeng på to kamper, mens Latvia har tre tap og ingen poeng.

Etter den innbyrdes kampen, 11. september, møter det kroatiske landslaget det armenske landslaget som gjester, mens Latvia tar imot walisiske fotballspillere på banen deres.

Vinnerne av de to første plassene av de ti gruppene vil delta i den endelige turneringen, mens ytterligere tre deltakere i den endelige turneringen vil bli avgjort i mars 2024 i nasjonene A, B og C liga «play-off»-kamper. Liga.

EM arrangeres i ti byer i Tyskland fra 14. juni til 14. juli 2024.

De nåværende europamesterne er Italia som i 2021 slo England i finalen i London på straffe.

Liste over kandidater til det latviske landslaget:

keeper – Roberts Ozols («Auda»), Nils Toms Puriņš («Riga»), Krišjānis Zviedris (Seinajoki JK, Finland);

beskytter – Roberts Savalnieks, Mārcis Oš, Vladislavs Sorokins (alle – RFS), Kaspars Dubra («Panevežys», Litauen) Antonijs Chernoordys, Kirils Ilyin (begge – «Riga»), Daniels Balodis, Maksims Toniševs (begge – «Valmiera»), Dāvis Dāvids Spruds («Swift Hesper», Luxembourg);

midtbanespiller – Dmitrijs Zelenkovs, Jānis Ikaunieks (begge – RFS), Dāvis Ikaunieks («Jablonec», Tsjekkia), Andrejs Ciganiks («Widzew» fra Lodz, Polen), Alvis Jaunzems («Stal» fra Melec, Polen), Eduards Emsis ( «Raufoss» , Norge), Kristers Tobers (Zürich «Grasshopper», Sveits), Aleksej Saveljevs («Auda»), Eduards Daškevičs («Riga»);

angriper – Roberts Uldrikis (Leeuwarden Cambuur, Nederland), Raimonds Krollis (Spezia, Italia), Marko Regza (Riga).

Liste over kandidater til det kroatiske landslaget:

keeper – Dominiks Livakovičs (Fenerbahçe Istanbul, Tyrkia), Ivo Grbić (Atletico Madrid, Spania), Nedilko Labrovičs (Rijeka);

beskytter – Josip Stanisic (Bayer Leverkusen, Tyskland), Borna Barisic (Glasgow Rangers, Skottland), Josko Guardiol (Manchester City, England), Martin Erlich (Sassuolo, Italia), Josip Sutalo, Borna Sosa (begge – Amsterdam «Ajax», Nederland ), Josip Juranović (Berlin «Union», Tyskland), Domagoj Vida (Athen AEK, Hellas);

midtbanespiller – Luka Modric (Real Madrid, Spania), Mateo Kovacic (Manchester City, England), Lovro Majer (Wolfsburg, Tyskland), Marcelo Brozovic (Al Nassr, Saudi-Arabia), Nikola Vlasic (Torino), Italia), Ivan Perišić (Tottenham Hotspur, England), Mario Pašalić (Bergamo Atalanta, Italia), Luka Ivanušec (Rotterdam Feyenoord, Nederland);

angriper – Andrej Kramarić («Hoffenheim», Tyskland), Peter Musa («Benfica» fra Lisboa, Portugal), Mislav Oršić («Trabzonspor», Tyrkia).

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *