Latvias sterkeste sandvolleyballduo går i sluttspillet i turneringen i Jūrmala / Artikler

(pluss tap av Aleksandar Samoilov/Jānis Šmēdins)
Hovedfavorittene, de latviske sandvolleyballlederne Graudiņa/Samoilova, slo AS-duoen Brock Bauer/Katie Horton 2:0 (21:15, 21:14) i gruppens første kamp. Senere fredag ​​kveld, i kampen om førsteplassen i gruppen, slo Latvia det brasilianske paret Andres Ramalho/Vitoria Rodriguez med 2:0 (21:17, 21:16).

I et intervju med latvisk fjernsyn understreket Graudiņa at han og Samoilova ikke hadde noe hemmelig mål om å kjempe om seier i turneringen. Samoilova la til at begge for øyeblikket ikke tenker på finalen, men konsentrerer seg om hver av de følgende kampene.

I mellomtiden, i herreturneringen, startet Samoilovs/Šmēdins gruppespillet med en 2:1-seier (21:17, 18:21, 15:13) over polske Piotr Kantor/Jakub Zdibek, men gikk for førsteplassen i gruppespillet. . gruppe med 0:2 (20:22, 14:21) tapte mot brasilianerne Evandro Junior/Artur Lansi.

Namiķe/Brailko tapte den første kampen 0:2 (24:26, 14:21) til turneringens nest sterkeste par, Joana Mēder/Anuka Verže-Depre fra Sveits, som tapte mot Monika Paulikiene/Aine på sluttspillplassen. Raupelīte fra Litauen – 0:2 (11:25, 11:25).

Det har blitt annonsert at ingen av de åtte latviske parene som konkurrerte i kvalifiseringen på torsdag ikke klarte å nå hovedturneringen. En plass i hovedturneringen er garantert for Latvias tre sterkeste par uten å kvalifisere seg.

Turneringen i Jurmala avsluttes med finale søndag 18. juni.

Skrivefeil?

Marker tekst og trykk Ctrl+Enterå sende tekstbiten som skal rettes til redaktøren!

Marker tekst og trykk Rapporter feil knappen for å sende tekstutdraget for retting til redaktøren!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *