«Mission: Impossible 7», anmeldelse: Tom Cruise skriver en ny side i legenden sin

Det er denne følelsen av evig bevegelse som holder seeren klistret til setet og tvinger dem til å sitte gjennom mye usannsynlig og noen ganger obskur dialog, med mindre du har studert cybersikkerhet og nettverksarkitektur. Kunstig intelligens truer Ethan Hunt og vennene hans? Dette nye oppdraget om det umulige i 2 timer 43 løfter kinoen til et flott show basert på ekte opptak og ren adrenalin, i motsetning til superheltfilmer dopet med digitale effekter.

En dag vil Tom Cruise kanskje legge fra seg fallskjermen og vende tilbake til den dramatiske hovedrollen som ga ham en Oscar for hans opptreden i ungdommen. Født 4. juli. Å se ham stadig flytte grensene sine i sekstiårene inspirerer respekt og beundring, uavhengig av hva vi synes om karakteren utenfor kameraet. Dead reckoning – del 1 han ser seg selv skrive en ny side til legenden sin, slik få skuespillere har muligheten til å gjøre på dette stadiet av karrieren. Og det er vakkert.

>> Mission: Impossible – Dead Reckoning, del 1 av Christopher McQuarrie. Medvirkende: Tom Cruise, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Pom Klementieff. 02:43. På kino.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *