Norge anerkjenner palestinsk stat – Fri presse

Norge vil anerkjenne eksistensen av en palestinsk stat fra 28. mai, sa Norges statsminister Jonas Gar Store i dag, til tross for advarsler fra den israelske regjeringen.

– Vi mener at tostatsløsningen er til Israels beste, sa den norske statsministeren på en spesielt innkalt pressekonferanse. Han la til at målet var «å oppnå en politisk sammenhengende palestinsk stat som kommer ut av den palestinske myndigheten».

I dag forventes andre europeiske land å ta et lignende initiativ. Spanias statsminister Pedro Sanchez forventes å kunngjøre datoen da Madrid vil anerkjenne en palestinsk stat, og den irske regjeringen har kalt inn til en pressekonferanse i formiddag for å kunngjøre sin beslutning.

Kjære leser,

Vår tilgang til nettinnhold er gratis fordi vi tror på likeverdig informasjon, enten hvem som helst kan betale eller ikke.

Dette er grunnen til at vi, for å fortsette arbeidet vårt, ber om støtte fra leserfellesskapet vårt ved økonomisk å støtte Free Press.

Bli medlem av Sloboden Pechat for å hjelpe med fasilitetene som vil tillate oss å gi langsiktige og kvalitetsnyheter og informasjon. SAMMEN, la oss sikre en fri og uavhengig stemme som ALLTID VIL VÆRE PÅ FOLKES SIDE.

STØTT EN GRATIS PRESSE.
MED ET INNLEDENDE BELØP PÅ 60 DENAR

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *