ny forretningshytte mellom Paris og New York

2. Business Class, et symbol på selskapets ambisjoner

I kabinen reflekterer børstet aluminium, skinn, grå og midnattsblå toner og selskapets berømte røde «aksent» mer enn noen gang Air Frances ønske om å være flaggskipet til en viss eleganse i fransk stil. Installasjonen er veldig behagelig å se på og spesielt betryggende, spesielt under en nattflyvning. 48 seter er bygget på 3F-konseptet: Full leilighet, blir setet til en ekte horisontal seng som måler 2 meter x 70 cm, noe som er en virkelig forskjell for oss. Setene og skumergonomien har blitt redesignet for maksimal komfort under hele reisen og uavhengig av seteposisjon. Andre F, Full tilganghvert sete har direkte tilgang til midtgangen takket være 1-2-1-konfigurasjonen og til slutt Fullstendig privatliv, med skyvedører og seter i midten av hytta, utstyrt med en sentral vegg som raskt kan monteres. Motsatt vil passasjerer i par kunne senke skilleveggen og gi plass til et stort bord. Vi skjønner det, nå reiser vi i vår egen lille personlige kokong.

  • Air France lounge i New York JFK © YONDER.fr

Hver stol, så koselig som du vil at den skal være, har en stor 17,3-tommers 4K High Definition-skjerm. Underholdningsmenyen er svært komplett (mer enn 350 filmer) og støydempende hodetelefoner er tilgjengelig for hver passasjer, men Bluetooth-tilkoblingen tillater også bruk av egne hodetelefoner. Refleksjonene på skjermen, som hindret sikten spesielt ved solnedgang, har nå forsvunnet takket være antirefleksjonssystemet. Det er en standard stikkontakt, USB og Wifi med tre mulige tilkoblingsnivåer:

  • «Message» Pass: tilbyr, lar deg sende eller motta meldinger (unntatt bilder og videoer) gjennom de viktigste mobilmeldingsappene (WhatsApp, Messenger, Instagram). En funksjon som er veldig praktisk når du ønsker å kommunisere, spesielt under en lang flytur, uten å måtte koble til hele tiden;
  • Pass «Surf» fra €3 til €18 (avhengig av lengden på forbindelsen fra en time til hele flyturen) for «surfing på Internett, konsultasjon og sending av e-post».
  • «Stream»-kortet ble belastet med en fast pris på 30 EUR for hele flyturen. Det er selvfølgelig ikke billig, men det garanterer nok båndbredde til å fungere under mer enn tilfredsstillende forhold, inkludert streaming av musikk i HD (på Spotify, Deezer eller SoundCloud). For de som ønsker å gjøre om setet sitt til et flygende kontor, er dette det ideelle valget.

Og til slutt, en pen, marineblå og rød toalettmappe laget av 96 % resirkulert materiale inneholder alt du trenger for en langdistanseflyvning: Clarins tørstedrikk og håndkrem, tannkrem, tannbørste, kraftpapir ørepropper, et par sokker, natt a maske og til og med en penn laget av maisstrå. Praktisk for å fylle ut eventuelle administrative skjemaer som må fylles ut i luften!

  • Business class © Air France
    Business class © Air France

Gjør du deg klar for en tur? Organiser din bo på eksepsjonelle destinasjoner i full fred med vårt partnerbyrå Eluxtravel og dra nytte av ultra premium-tjenester:

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *