“Rait” kjøpte aksjer i danske “Wilke”.


Publisert: 5. september 2023 16:56

Dovil Konak, administrerende direktør i Rait. Foto Judita Grigelyts (V).

Rait kunngjorde at de har kjøpt en eierandel på 70 % i det baltiske markedsundersøkelsesselskapet Wilke og dets ledelse. I dette trekket bygger begge selskapene et nettverk i Nord-Europa som inkluderer Danmark, Sverige, Norge, Finland og de baltiske statene, sier Rait.

Dovil Konak, administrerende direktør i Rait, sier fusjonen understreker selskapets ønske om å ekspandere inn i den nordlige regionen.

Morten Schroder, et av Wilkes medlemmer, kommenterte avtalen og understreket at dette er implementeringen av Wilkes utviklingsvisjon.

Kunngjøringen som er distribuert understreker at Rait og Wilke primært vil fokusere på det skandinaviske markedet samtidig som de styrker sine posisjoner i de nordlige og baltiske landene.

På slutten av fjor sommer kjøpte Rait en kontrollerende eierandel i markedsundersøkelses- og informasjonsteknologiselskapet Synopticom.

Velg selskapene og temaene som interesserer deg og vi informerer deg i et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i Business, Sodra, Registersenter, etc. i gamle.