Rudolf Balzer forlot Nord-Amerika og fortsatte sin karriere i Sveits

I kunngjøringen sto det at det var avtalt ett års avtale med hockeyspilleren.

Balcer startet sin siste sesong med Florida Panthers of the National Hockey League (NHL), hvor han scoret fire (2+2) poeng på 14 kamper, men i november plasserte laget ham i waiver-utkastet, hvorfra han dro til Tampa Bay Lightning, mester de to foregående sesongene i oppstillingen.

Som en del av det nye laget scoret den latviske spiss ett mål på to kamper, men i den tredje ble han skadet i det første byttet og kom ikke tilbake til NHL, og avsluttet sesongen i Syracuse Crunch of the American Hockey League (AHL). ).

Balcers begynte sin karriere som hockeyspiller i hjemlandet Liepāja, men flyttet til Norge i ungdommen, hvor han finpusset sine ferdigheter som spiller i rekkene av «Loreskog», «Vikings» og Stavanger «Oilers».

I 2016 flyttet spissen til Nord-Amerika, og tilbrakte sin første sesong på juniornivå i Western Hockey League (WHL). I den påfølgende sesongen begynte han i Barracuda-gårdsklubben til San Jose NHL-enheten «Sharks», men i 2018/2019 I 2016-sesongen ble han byttet til Ottawa «Senators» og i sin debutsesong i verdens sterkeste liga , scoret han 14 (5+ 9) poeng på 36 kamper.

2019/2020 I sesongen spilte latvieren bare 15 kamper i NHL i «Senators»-drakten, spilte nesten hele sesongen i AHL, men tilbrakte deretter to sesonger i rekkene til «Sharks»-laget som draftet ham ( med det 142. sammenlagtvalg). Året 2021/2022 viste seg å være det beste for ham. sesong, da han klarte å samle 23 (11+12) poeng på 61 kamper.

Totalt i løpet av karrieren spilte Balcers 170 kamper i NHL, hvor han scoret 62 (28+34) poeng, mens han i AHL spilte 179 kamper og scoret 130 (64+66) poeng.

I rekkene av det latviske landslaget deltok spissen i fire verdensmesterskap, hvor han fikk 29 (10+19) poeng på 32 kamper. I år, ved verdensmesterskapet, samlet Balcers ni (2+7) poeng på ti kamper, og ble lagets nest ledende målscorer og hjalp Latvia med å vinne bronsemedaljen.

Forrige sesong kom Zürich-laget, som avsluttet den ordinære turneringen på fjerdeplass, ikke forbi semifinalen i det sveitsiske mesterskapets sluttspill, men sesongen før kom de til finaleserien, hvor de tapte i den avgjørende kampen. passende.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *