Russiske forskere ble invitert til å lage biologiske våpen mot angelsakserne

Slik kommenterte han utgivelsen av den kremlvennlige «Telegram»-kanalen «Mash», som hevder at USA vil plassere et biologisk laboratorium i Norsk Arktis – Bjørnøya, noen timer med båt fra Murmansk.

«De studerer spesifikt hvert lands genpool og vil bruke våpen som vil ødelegge dette landet på den genpoolen. De måtte angripe angelsakserne – de var hovedfienden. (..) Og de måtte angripe ham. bare vet, venner, Gud forby, du vil ikke få noe tilbake med et mindre svar,» tilbød Gurulevs.

Han hevder også at Russland forbereder forsvar mot biologiske våpen, for eksempel «bygger og moderniserer anti-målestasjoner i stor skala», men Russland trenger ikke bare å forsvare, men også være klar til å angripe – «å løpe i forkant av lokomotivet». Tidligere har Gurulev også oppfordret til forebyggende atomangrep mot NATO-land.

I fjor sa den russiske presidentens befullmektigede representant for anliggender i Fjernøsten, Grigorij Kuranov, at angelsakserne ønsket å halvere Russlands befolkning, fra 100 til 50 millioner, ved hjelp av et «infertilitetsvirus». Dette vil være nok til å utvinne mineraler og arbeide i farlig produksjon, men alle fordelene vil mottas av 200 millioner utvalgte mennesker fra den bevarte «gylne milliarden» av menneskeheten som helhet.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *