Sangeren og Dobrich-skogvokteren ønsker hverandre helse og ferie med sine kjære for 2021

Pavleta og Ivan bor i Dobrich. I dag nøt de januarsola ved sjøen sammen med datteren på ett år. Foran Pro News delte Dobrich de mest intime tingene de vil huske fra 2020 og hva de ønsker seg i det nye året 2021.

I 2018, etter at Ivan kom tilbake fra et oppdrag som en del av NATO-operasjonen i Afghanistan, bestemte de seg for å fortsette reisen sammen.

På den tiden kombinerte Pavleta musikk og arbeidet sitt i banksektoren, hvor hun jobbet som personlig bankmann. Hun har jobbet som pop-rock sanger i Norge, Marokko, Sveits m.m.

Foruten å ha en strålende sans for humor, viser Vanko seg også å være en håpløs romantiker, og foreslår ekteskap med Pavleta i Dubai. Like etter dukker den fantastiske Victoria opp i livene deres og gjør dem til de mest omsorgsfulle foreldrene.

30. desember 2020 fylte hun ett år.

Her er hva de hadde å si om året som kommer: «Til tross for utfordringene i 2020, var det en lykkelig avslutning på året for oss da vår lille prinsesse feiret sin første bursdag. Vi lærte mer i løpet av dette året enn de siste fem.

Uansett, etter et år med morskap og for å avslutte dette vanvittige året for oss alle, kan vi gjøre status. Og hvis vi måtte beskrive 2020 med ett ord, ville vi sagt «BEST»… Det vanskeligste, det mest dynamiske, det beste, det verste, det mest rørende. De vanskelige tidene har ikke vært sjeldne, men de gode har vært mer. Vi har en mann som har gjort seg så komfortabel i våre hjerter og som gir oss kjærlighet hver dag! Vi er takknemlige for at Vicki valgte oss til å være hennes foreldre. Vi kan bare si at vi vil gjøre alt som står i vår makt for å fortjene henne og gjøre henne lykkelig, sa den unge moren til Pro News Dobrich.

Til det nye året ønsker de fremfor alt at alle skal være friske. De vil ha en klem med sine kjære, en ferie med alle sine kjære, fri og trygg reise – dette er noe av det vi måtte avstå fra i 2020 og som vi håper vil komme tilbake til livene våre i 2021 År med muligheten til å gjøre det han elsker igjen.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *