Shakira: Kommer en ny hevnsang mot eksen Gerard Piqué snart?

En av Shakiras nye sanger, som kommer ut 29. juni, ser ut til å ta sikte på eksen Gerard Pique igjen.

En hevnsang er en rett som best serveres kald. Etter å ha fordømt eksen Gerard Piqués utroskap og nye romantikk, har Shakira tilsynelatende vendt blikket tilbake mot faren til hennes to barn.

I en ny sang kalt «Copa Vacia» (som betyr «tom kopp» på fransk), som kommer ut 29. juni – men ble forhåndsvist på Instagram – ser det ut til at Shakira refererer til den tidligere fotballspilleren igjen.

For noen dager siden la Shakira ut en video der vi ser henne surfe og hører det som ser ut til å være et vers av en sang i bakgrunnen.

«Jeg har ønsket meg deg en stund nå. Og jeg vet ikke hvorfor, jeg ble sulten og ville drikke av et tomt glass», synger «Hips don’t lie»-sangeren. «Du er alltid opptatt med så mye forretninger. Det ville vært fint, min kjære, å ha litt fritid. Slapp av på sofaen og gi meg oppmerksomheten din. Telefonen ringer, bruk hånden din med meg, jeg vet du er hot, men jeg er så mye mer.»

Serien startet i fjor

Shakira og Gerard Pique slo opp i fjor etter elleve år sammen. Sangerinnen avsluttet forholdet etter å ha innsett at eksen hennes hadde en affære med en annen kvinne. Hun ville finne ut av det når hun ble overrasket over tilstedeværelsen av en krukke med syltetøy i kjøleskapet deres, selv om verken hun, idrettsutøveren eller barna deres hadde spist.

Shakira refererte også til episoden i videoen for singelen hennes «Te Felicito» i april, med en sekvens der hennes samarbeidspartner Rau Alejandros hode dukket opp i et åpent kjøleskap.

Stjernen har tidligere gitt ut den skarpe Bzrp Music Sessions, Vol. 53, som var spekket med referanser til affæren til Gérard Piqué og hans nye kjæreste Clara Chia.

«Du byttet en Rolex for en Casio, en Ferrari for en Twingo,» sang hun til sin tidligere følgesvenn. Fotballspilleren svarte dagen etter med å bruke en Casio-klokke og kjøre en… Twingo.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *