Vilnius «Žalgiris» klarte fortsatt ikke å beseire den mektige «Galatasaray» i løpet av to kamper

«Zalgiris» vil fortsette sin Eurocup-sesong i den tredje kvalifiseringsrunden av UEFA Europa League-mesterskapet, hvor de møter svenske «Hacken» for første gang.

Det eneste målet i onsdagens kamp kom i det 31. minutt, da den belgiske midtbanespilleren Dries Mertens slo den litauiske siden med et suverent langskudd.

Den neste motstanderen til Vilnius-fotballspillerne «Hacken» bestod ikke andre runde, og tapte mot laget til Færøyene «Klaksvik», som også forårsaket et sjokk i første runde, hvor de stoppet det ungarske mesterlaget «Ferencvaros» fra Budapest.

I denne kampen som ble holdt i Sverige spilte de to lagene uavgjort 2:2 (1:1) etter ordinær tid. Siden den første kampen også endte uavgjort, måtte det spilles ekstraomganger, der de to lagene vekslet ett mål til (3:3), men i straffesparkkonkurransen 11 meter etter kampen tok «Klaksvik»-spillerne leder med 4:3.

Færøylaget måtte møte «Molde» fra Norge i neste runde. Til tross for videre suksess har «Klaksvik» garantert spilt minst i gruppespillet i UEFA Conference League.

I en annen kamp skilte tidligere «Valmiera»-spiss Tolu Arokodare seg ut med et mål. Det belgiske laget «Genk» han representerte utgjorde flertallet i starten av kampen mot Geneve «Servette», men endte ordinær tid med uavgjort 2:2 (1:1). Summen av de to kampene var uavgjort 3:3, ingen mål ble scoret i ekstraomgangene, men i straffesparkkonkurransen etter kampen merket ikke Arokodorem skuddet sitt, «Genk» tapte 1:4.

For å nå gruppeturneringen er det nødvendig å bestå totalt fire kvalifiseringsrunder.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *