Skoleskyting i Beograd: Minst åtte elever og en vaktmester drept, tenåring arrestert

Den påståtte skytteren er en 14 år gammel tenåring som ville ha vært student ved anlegget og som ville ha brukt farens pistol til drapet. Ifølge en serbisk polititjenestemann hadde han en detaljert plan for å drepe og en liste over målbarn. Mistenkelig «Han planla skytingen i en måned, han laget en liste over barna han planla å drepe», sa Veselin Milič, politisjef i den serbiske hovedstaden, på en pressekonferanse. I følge serbiske medier viftet han med dokumenter utarbeidet av tenåringen foran journalister Nyheter. «Han utarbeidet en plan for å komme inn og ut av skolen. Han bestemte de prioriterte målene, hvordan eliminere hvilke barn og hvor mange av dem.»spesifiserte han.

I følge en student til stede i rommet, sitert av serbisk media N1 info, ville den væpnede gutten ha brutt inn i en historietime før han åpnet ild mot læreren og tenåringene som gjemte seg under pultene. Ifølge innenriksdepartementet pågrep politiet raskt den mistenkte. Ifølge det serbiske avisen ble posen med tre molotovcocktailer da funnet av politiet Kveldsnyheter.

Noen timer senere, etter at den angivelige skytterens hjem ble ransaket, ble foreldrene hans intervjuet av politiet, ifølge samme kilde. Det er også satt opp en sikkerhetsperimeter rundt anlegget, hvor departementet oppfordrer foreldre til elever som ikke har nyheter om barnet sitt om å melde fra til politistasjonen.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *