«Galatasaray» vant over «Molde» i UEFA Champions League «play off»-kampen under kompensasjonstiden

I kampens åttende minutt var hjemmelaget 1-0 opp gjennom en corner, gjennom Martin Ellingsens presise heading, men frem til pause kunne Galatasaray ta ledelsen – i det 25. minutt, etter direkte frispark av Seržiu Oliveira, ballen traff en vegg som ble skapt av Norge, endret fluktretningen og havnet i mål, men i kampens 29. minutt 2:1 scoret den argentinske spilleren Icardi med et flott skudd fra mål. i luften, uten å stoppe ballen etter å ha mottatt en pasning foran mål.

I starten av andre omgang sørget Christopher Haugen for 2:2 med et kraftig skudd fra kloss hold.Hjemmelaget fortsatte å angripe mye, men scoret ikke igjen og gikk til slutt på et smertefullt nederlag.

Den andre etappen i Istanbul finner sted 29. august.

I den første kampen i sluttspillet slo portugisiske «Braga» Athens «Panathinaikos» fra Hellas 2:1 (0:0) hjemme.

Avel Ruiz og Alvaro Djalo scoret vinnerne i det 51. og 75. minutt, men Daniel Mansini klarte å gjenvinne et mål for gjestene under kompensasjon.

I den andre kampen i kvalifiseringsrunden trakk Haifa «Maccabi» fra Israel uavgjort 0:0 (0:0) med fotballspiller Bern «Young Boys» fra Sveits.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Også i denne duellen vil den andre kampen finne sted 29. august, hvor vinneren går inn i gruppespillet i UEFA Champions League i summen av to kamper, mens taperne går videre til europacupen i gruppespillet til UEFA Europa League.