Spesielle videospillrom blir i økende grad satt opp på hoteller

Videospill er ikke bare en hobby lenger – de er sport, underholdning og arbeid. Ifølge fersk statistikk spiller seks av ti svensker videospill minst en gang i året, og mer enn en million innbyggere i landet gjør det regelmessig. For å møte de økende behovene til sin målgruppe, privat- og bedriftskunder, har Quality Hotel Globe i Stockholm, i samarbeid med Telia, utstyrt fem rom som integrerer teknologien som selv de mest krevende spillere trenger.

«Spillindustrien har blitt en integrert del av teknologiøkosystemet, så antallet entusiaster øker raskt, ikke bare rundt om i verden, men også i Litauen. Her ønsker vi også å tilby Telia Gaming Center-tjenesten, som inkluderer alle enheter og lisenser som er nødvendige for spill, uten hvilke det er umulig å forestille seg et moderne spillsenter, sier Daniel Karpovič, leder for Telia Lietuvos Business Customers Department.

Han spår at det økende antallet mobilspillere i fremtiden vil bety at en høykvalitets spillopplevelse på hotell vil bli like vanlig som et treningsstudio eller en TV.

Hotellet vedlikeholder tjenestene til Telias Telia Gaming Center slik at besøkende alltid kan nyte den beste spillopplevelsen. Den er skapt i verdensrommet av en ny generasjon ultraraskt fiberoptisk internett, lydabsorberende gardiner og støydempere, og spesialbelysning med dimmefunksjon.

Rommene beregnet for spillere vil ha utstyr som holder de høyeste standarder – datamaskiner, skjermer og hodetelefoner. Gjester til disse spesialrommene har også muligheten til å velge fra et bredt utvalg av populære spill, som de kan få tilgang til ved å logge inn på kontoen sin.

Konseptet presentert på Quality Hotel Globe har snart premiere på andre Nordic Choice-hoteller. Den andre i rekken er Quality Hotel Match i Sør-Sverige, i byen Jönköping, hvor det vil være fem rom for spillere. Hotellene Quality Hotel Expo og Quality Hotel Bodö i Norge følger deres eksempel litt senere.

Vurder denne artikkelen

For å hjelpe oss med å forbedre oss gir vi deg muligheten til å rangere LOGIN.LT-innholdet du leser.

tim

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *