Suksess for det latviske bordhockeylaget ved verdensmesterskapet / Diena

Latviske idrettsutøvere viste utmerket ytelse ved å oppnå seire i flere disipliner: juniorlag – gullmedalje, damelag – sølv, i den prestisjetunge kategorien Open team – det latviske laget tok førsteplassen og mottok en gullmedalje.


Ikke mindre vellykket i den individuelle runden av konkurransen: Toms Baumanis vant sølvmedalje i kategorien Junior. I kvinnekategorien triumferte vår utøver Krista Annija Lagzdiņa og mottok en gullmedalje. I U13 individuell kategori møttes våre to utøvere i finalen, hvor Rainer Neja vant gullmedaljen og Henry Prokuratov vant sølvet.


Veteranlaget sto heller ikke tilbake, der Salvis Skarainis tok bronse, mens veteranene oppnådde høyeste 5. plass i lagkonkurransen.


I en av de viktigste kategoriene i OPEN individuell konkurranse tok Rainers Kalniņš andreplassen og vant en sølvmedalje.


Bordhockey er en sport som spilles i mer enn 30 land i Europa, Asia og Amerika. Dette er et dynamisk og spennende spill med en rik historie, det første masterløpet – det svenske mesterskapet – fant sted i 1982. En bordhockeyspiller trenger lang og nøye trening for å forbedre ferdighetsnivået og lære mange tekniske elementer, god reaksjon, rask tenkning, evne til å analysere situasjoner og grundig fysisk utholdenhet, men samtidig er spillet tilgjengelig for alle, uansett hva som helst. alder og kjønn.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *