Sveitserne avsluttet VM-gruppen med uavgjort, Marokko feiret en historisk seier – ČT Sport – Tsjekkisk TV

New Zealand endte gruppen på fire poeng, det samme som Norge, men et bedre resultat avgjorde deres fremgang fra den europeiske gruppen. Sveitseren vant gruppen med fem poeng. Før det sikret Japan, Spania og Sverige plassen i 16-delsfinalen.

I gruppe H beseiret Marokko uventet Korea 1-0 i Adelaide for å ta sin første seier og score i sin første deltakelse i mesterskapet. Ibtísam Džrajdíová scoret det eneste målet i det sjette minuttet.

Marokko, som Núhajla Banzínová var den første spilleren som konkurrerte i VM for voksne iført hijab, beholdt dermed sjansen til å nå knockout-rundene. Korea har fortsatt et teoretisk håp foran finalen.

De ble holdt inne i kampen av det uventede nederlaget til regjerende europeiske andreplass Tyskland, som tapte 2-1 mot Colombia. Søramerikanerne tok ledelsen på tabellen med seks poeng, og uavgjort i siste runde mot Marokko ville sikre at de kom videre.

To ganger verdensmestere Tyskland, som tapte i mesterskapsgruppen for første gang siden 1995 og bare andre gang sammenlagt, har tre poeng, det samme har Marokko. Men hvis de slår Korea, når de 16-delsfinalen.

Colombia ble tatt foran i det 52. minutt av Linda Caicedová, som kollapset på trening midt i uken. Den tyske kapteinen Alexandra Popp utlignet med straffe, men Manuela Vanegas sikret søramerikanerne seier med en heading i hjørnet.