USA tilbyr den dyreste helsetjenesten blant utviklede land

Amerika bruker $8 508 per person per år på helsetjenester<p data-lazy-src=

De høye kostnadene for helsetjenester er en av hovedårsakene til at mange amerikanere ikke oppsøker lege. Foto: Reuters arkiv

Det amerikanske helsevesenet er langt dyrere og ineffektivt enn det i andre utviklede industriland, ifølge en studie fra Commonwealth Fund. Flere og flere amerikanere vil ha hans erstatter.

Studien inkluderte 20 045 voksne fra Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Nederland, New Zealand, Norge, Sverige, Sveits, Storbritannia og USA – United States.

Data viser at Amerika bruker mest, $8508 per person per år, som tilsvarer 17,7% av BNP, på helsevesenet. Det andre landet med det dyreste helsevesenet er Norge, hvor det brukes 5669 dollar per person.

De høye kostnadene ved helsetjenester er en av hovedårsakene til at mange amerikanere ikke oppsøker lege. Et annet stort problem er hvor lang tid innbyggerne har til å håndtere byråkrati.

I mellomtiden sliter USA med kaos rundt den nye helseloven, som har fått kritikk fra Obama-administrasjonen.

Det var Obamacare som senket den amerikanske presidentens rating til rekordnivåer. I mellomtiden øker demokratene presset på den amerikanske presidenten for å løse problemer med den nye loven. Det hvite hus har frist til fredag ​​med å finne en løsning på problemet.

Til tross for lanseringen av Obamacare-nettstedet, var påmeldingen i programmets første uker lavere enn forventet. Siden programmet ble lansert i oktober har 106 185 personer meldt seg på, hvorav de fleste meldte seg på forrige måned. Blant årsakene til disse dårlige resultatene er problemer med nettstedet Obamacare, som dukket opp ganske kort tid etter lanseringen.

Hver nyhet er en ressurs, følg Investor.bg og inn Google Nyheter Showcase.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *