50-årsjubileet for motocrosskonkurransen «Vaidava Cup» samlet mange moto-fans

Også i år testet dusinvis av motorsykkelentusiaster egenskapene til ikke bare sitt eget, men også sitt gamle utstyr i «Golden Moped»-konkurransen. Blant dem er erfarne syklister som har forbedret sin tiår gamle «Rīdzina» betydelig, og de hvis deltakelse i konkurransen var nesten spontan.

Rodrigo

rival

«50. Vaidava Cup, vi tenkte vi skulle delta. Vi dro, kjøpte en moped. Vi forsto at vi ikke ville utmerke oss med tanke på hastighet, så vi trengte å trene den visuelt. Dessverre overlevde turen min bare den første turen. den andre er en må se fra utsiden.»

«Hovedmålet er ikke å komme ut av linjen med de raske. Kom ned selv,» Toms, en av konkurransedeltakerne, la ikke skjul på det.

«Det er mitt der, vi kan se det. Det er ikke nesten, men det er nesten originalt. Det skal bare være et dystert slam, men det blir laget. Det kalles på folkemunne «Gauja». Men andre gang vil jeg ikke signere for å rote det til, sa konkurransedeltaker Krišjānis.

«Det var ikke 10 for meg fordi jeg gikk glipp av fire år, men nå er det 50 for Vaidava Cup, så jeg må gå. «Det er som en tradisjon å delta i «Vaidava Cup» på Ape, sa Paula, en av konkurransedeltakerne.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

For andre har det blitt en familietradisjon å kjøre på fabrikkens gamle moped «Sarkanā Zvaigzne». Mens dette for voksne sies å være en følelse om barndom og ungdomstid, arver de minste sjåførene den samme monto-entusiasmen som foreldrene.

«Hele familien min deltar, jeg liker også motorsport veldig godt, og jeg satte meg på en 913-moped i en alder av syv år, som nå er hans, han kjører den. «Jeg deltok på hans alder,» sa Suzanna, en av konkurransedeltakerne.

Konkurransedeltaker Marta understreket også at hun liker å kjøre bil.

Limonis

representanter for konkurransearrangørene

«Alle har hatt den mopeden eller «sperinsh», som de sier, som barn. Pappa hadde kjørt bil eller bestefar rotet til noe. Dette er et barndomsminne. Det er ikke lenger i produksjon, du får ikke detaljene, men det er et barndomsminne du vil ha. Det er tydelig at det ble gjort mer enn bare en impuls, men en følelse.»

I mellomtiden sa en annen deltaker at å delta i «Vaidava Cup» nærmest er en forutsetning for å kunne kalle seg lokal.

«Jeg er nesten en lokal, fra Alūksne-regionen, og å gå på Vaidava Cup på moped er noe som, når det kommer til teknologi, er noe å gjøre. Du må gå. Alt handler om utseendet, følelsen, atmosfæren.»

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *