Antall tråder passerte 10 millioner-grensen i løpet av få timer. forbrukergrense

Scanpix bilde.

Mark Zuckerberg, administrerende direktør i Facebooks morselskap Meta, sa torsdag at mer enn 10 millioner brukere hadde registrert seg i løpet av de første timene etter lanseringen av Threads-appen, en konkurrent til Twitter. Mennesker.

Tråder regnes som den største utfordringen for Elon Musks Twitter, som har møtt en rekke potensielle konkurrenter den siste tiden, men til tross for sine skremmende utfordringer ennå ikke har erstattet et av de mest kjente sosiale nettverksselskapene.

Plattformen ble lansert torsdag klokken 02.00 i Apple- og Android-appbutikker i 100 land. om natten litauisk tid og vil ikke vise noen annonser foreløpig.

«10 millioner registreringer på syv timer», skrev Zuckerberg på sin offisielle Threads-konto torsdag.

Kjendiser som Jennifer Lopez, Shakira og Hugh Jackman har hatt kontoer, det samme har medier som The Washington Post og The Economist.

Mr. Zuckerberg brukte de første timene etter plattformens lansering på å svare på nye brukere.

«Den første fasen av denne tingen har startet bra,» sa han i et annet innlegg.

Herr Zuckerberg målrettet også Musk – de to sies å være bitre rivaler og har til og med foreslått å møte hverandre i ringen.

For første gang på mer enn et tiår twitret Zuckerberg et Spider-Man-regissert meme som tilsynelatende refererte til likhetene mellom de to plattformene.

Han skrev på Threads, «Det vil ta tid, men jeg tror det burde være en offentlig chat-app med over 1 milliard mennesker som deltar.» Folk. Twitter hadde sjansen, men gjorde det ikke. La oss håpe vi kan gjøre det.»

Twitter hevdet å ha mer enn 200 millioner brukere. vanlige brukere.

Threads ble lansert som en tydelig utløper av Instagram-plattformen, som har et publikum på mer enn to milliarder brukere, så den nye plattformen trengte ikke å starte fra bunnen av.

Mr. Zuckerberg forventes å bruke Musks kaotiske Twitter-ledelse for å pushe det nye produktet, som Meta håper vil bli en kommunikasjonskanal mellom kjendiser, bedrifter og politikere.

Musk har omstrukturert Twitter, sagt opp tusenvis av ansatte, redusert innholdsmoderering og belastet mange funksjoner.

[{«title»:»„Threads“ jau padeda „Meta“ akcijai siekti aukštumų»,»url»:»https://vz.lt/rinkos/2023/07/05/threads-jau-padeda-meta-akcijai-siekti-aukstumu»,»category»:»PREMIUM»,»profiles»:[1014,1050,1067,1716]},{«title=»»Techprizmė». Da «Metai» presenterte en lignende app, prøvde «Twitter» å skape oppsikt»,»url»:»https://vz.lt/inovacijos/2023/07 /05/techprizme -years-presenting-analog-app – twitter-trying-to-make-it-again»,»category»:»PREMIUM»,»profiler»:[1019,1067,1686]}]

Europeisk lansering forsinket

Meta har også noen kritikere, spesielt i Europa, og til tross for Instagrams enorme brukerbase, kan det hindre nettstedets vekst.

Selskapet har blitt kritisert for sin håndtering av personlig identifiserbar informasjon, som er et sentralt element i målrettet annonsering og bidrar til å generere milliarder av dollar i overskudd hvert kvartal.

Instagram-sjef Adam Mosseri sa at han angret på forsinkelsen med å lansere appen i EU, men hvis Meta hadde ventet på regulatorisk klarhet fra Brussel, ville det tatt «mange, mange, mange måneder» før Threads ble lansert.

«Jeg var redd vinduet vårt kunne stenge fordi tiden er av essensen,» la han til til det teknologiske nyhetsnettstedet Platformer.

Ifølge en kilde som står henne nær, fryktet Meta en ny lov kalt Digital Markets Act (DMA) som ville pålegge verdens største internettselskaper strenge regler.

Én regel forbyr plattformer å overføre personopplysninger fra ett produkt til et annet, slik tilfellet kan være med for eksempel Threads og Instagram.

Selskapet Meta ble tatt etter at det kjøpte meldingsappen WhatsApp. Europeiske regulatorer vil være svært årvåkne for å sikre at selskapet ikke gjør dette ulovlig med Threads.


Det er forbudt å reprodusere informasjonen til BNS nyhetsbyrå i offentlige informasjonsverktøy og på internettsider uten skriftlig samtykke fra UAB “BNS”.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg – vi vil informere deg i et personlig nyhetsbrev så snart de er nevnt i «Verslo žinija», «Sodra», «Registrų centura» osv. i kildene.

tim

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *