Frankrike er ett poeng unna å kvalifisere seg til kvartfinalen i ungdoms-EM 2023 – I verden og i vårt land

Frankrike slo Norge 1-0 i sin andre kamp i den europeiske U21-fotballfinalen i Romania og Georgia.

Crystal Palaces Michael Olisse scoret Roosters» eneste mål i det 57. minutt for å hjelpe laget hans med å registrere en andre seier på rad og ta ledelsen i gruppe D med seks poeng. Trener Sylvain Ripoll utnyttet sin lange benk og gjorde syv endringer i startspillet som slo Italia 2-1 i ligaåpningen.

Michael Olisse bommet på en god sjanse til å doble for Roosters i det 64. minutt. Elie Wahi klarte heller ikke å øke den franske ledelsen i det 79. minutt, og Amin Guiri bommet i det tredje minuttet av pausetid.

Frankrike trenger bare ett poeng i sin siste gruppespillkamp mot Sveits i Cluj-Napoca 28. juni for å gå videre til kvartfinalen i EM.

Andreplassen er besatt av det italienske laget, som startet mesterskapet med et nederlag mot Frankrike, men som i går kveld klarte å slå det sveitsiske laget med 3:2 og beholde sjansene for kvalifisering.

Etter å ha vunnet sin første kamp mot Norge 2-1 og tapt sin andre kamp mot Italia i en femmåls thriller, sitter det sveitsiske laget på tredjeplass i gruppe D.

Norge forblir nederst i gruppetabellen uten aktive poeng.

I de siste gruppekampene møter Frankrike Sveits, mens nordmennene møter Italia 28. juni.

Alle resultater og informasjon fra EM 2023 ungdomskamper, direktesendt av BNT 3, kan sees HER.