Den fantastiske Grabovskis scoret fire mål i Latvia U19s ettertrykkelige seier over Gibraltar

I starten av andre omgang utlignet det latviske landslaget raskt til 6-0 da Patrikeevs scoret straffe i det 52. minutt, og i det 64. minutt headet Emils Evelons ballen i motstanderens mål, 7-0.

Grabovskis scoret sitt fjerde eller «poker»-mål i det 74. minutt av kampen, og slo et presist og uhindret skudd fra kloss hold og gjorde 8-0.

I en parallellkamp beseiret unge norske fotballspillere det ungarske laget med en score på 2:1 (0:0), noe som var nok til at de latviske U19-fotballspillerne nådde Eliterunden.

Den samlede rangeringen i kvalifiseringsgruppen ble oppnådd av Norge med maksimalt ni poeng, mens latviske og ungarske spillere fikk fire poeng.

Begge lag har samme forhold mellom scorede mål og tap (+5), men andreplassen går til Latvia som scoret ett mål til (9 til 8). Gibraltar U19-spillere forblir uten poeng.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Vinnerne av de to første plassene av de 13 undergruppene, samt den av kvinnene på tredjeplass med best resultater i kamper med de to første lagene i sin gruppe, kommer til eliterunden.

Den siste turneringen arrangeres i Nord-Irland neste juli.